static0shock

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

static0shock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Thanks a lot will do! Appreciate the links very new to unraid
  2. Tried to use the IGPU in the intel i5-11500, but it's not working. Tried intel gpu TOP and the GO files but neither worked. Kept getting No such file or directory. It works with my i3-10100. @Cpt. Chaz
  3. Got the Machine Check events on unraid was told to post here. Thanks for help bjj-diagnostics-20210331-1904.zip
  4. Tried to use the IGPU in the intel i5-11500, but it's not working. Tried intel gpu TOP and the GO files but neither worked. Kept getting No such file or directory. It works with my i3-10100. @Cpt. Chaz
  5. Got the Machine Check events on unraid was told to post here. Thanks for help bjj-diagnostics-20210331-1904.zip
  6. cancel that gpu usage is only 25% on one movie when i use 10mb transcode on binhex
  7. So I switched from linux to binhex and my GPU transcoding for the i3 works with that one
  8. Hey everyone, I had an intel ir-10100 that was working perfectly for igpu transcoding set up then I decided to upgrade to the i5-11500 and I couldn't get the I5 to work with intel gpu top and I tried the modprobe i915 but even with that it wouldn't show those two items and kept saying doesn't exist then I finally gave up and when I went back to the I3 now I can see the two items (card0 renderD128) but now the I3 isn't using the GPU to transcode when I use Plex. I've made sure to add (--device=/dev/dri) in extra parameters and I've checked the use transcode in the plex app. Any help would be greatly appreciated. Would love to get either the i3 or i5 working properly. @Cpt. Chaz