Jump to content

H2O_King89

Members
  • Content Count

    268
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About H2O_King89

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 06/27/1989

Converted

  • Gender
    Male
  • Location
    Lincoln, NE

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. getting it again 2019/12/17 23:25:23 [xTeVe] Error with this URL: http://sync1.iptv.bingo/live/1662?u=1829248&s=6e437a592dca0e4ad1ae976c13d755029a7e79dd801c787f7bbc0784c9b0edb6 2019/12/17 23:25:23 [xTeVe] [ERROR] Unauthorized (This error message comes from the provider) - EC: 4004
  2. Back in business thank you Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
  3. not working any more with buffering 2019/12/13 23:59:00 [xTeVe] Error with this URL: http://sync1.iptv.bingo/live/1655?u=1829248&s=6e437a592dca0e4ad1ae976c13d755029a7e79dd801c787f7bbc0784c9b0edb6 2019/12/13 23:59:00 [xTeVe] [ERROR] Unauthorized (This error message comes from the provider) - EC: 4004
  4. This here. Puts a firewall and nat between you and the other building users Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
  5. I got buffering to some how. This is what I get for xml error when using ssl port Get https://iptv.memorial/EPG.xml: x509: certificate signed by unknown authority 2019/11/26 16:20:25 [xTeVe] [ERROR] Get https://iptv.memorial/EPG.xml: x509: certificate signed by unknown authority () - EC: 0
  6. The m3u is a file I got from them and have it in the /config I can get this setup working with the normal xteevee with out issue and just thought it be best to have a VPN in use Another weird thing is the xml. When I put the link in it's https but give a 509 error I think. But if I remove the s "http" it works. Again this all works fine even the https xml with the normal docker. I'll try to trouble shoot some more when I get home. Thank you. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
  7. this is what I get with the buffer on. and nothing plays Error with this URL: http://sync1.iptv.bingo/live/3635?u=1829248&s=6e437a592dca0e4ad1ae976c13d755029a7e79dd801c787f7bbc0784c9b0edb6 I can get into the cil of the docker and shows the ip where the vpn is
  8. Also with the VPN I can not get the buffer to work like I could with the non-VPN docker. I tried mapping file paths in the VPN docker to match the non and won't work. also got this on a new install. Docker logs [xTeVe] [ERROR] Get https://github.com/xteve-project/xTeVe-Downloads/blob/master/info.json?raw=true: x509: certificate signed by unknown authority (Update server not available) - EC: 6003
  9. Today I let it go. Nov 18 08:56:43 UNRAID kernel: CPU: 37 PID: 130904 Comm: rcloneorig Tainted: P O 5.3.11-Unraid #1 Nov 18 08:56:43 UNRAID kernel: Call Trace: Nov 18 08:56:43 UNRAID kernel: out_of_memory+0x3cc/0x3ff Nov 18 08:56:43 UNRAID kernel: Out of memory: Killed process 85860 (rcloneorig) total-vm:12930372kB, anon-rss:11390744kB, file-rss:4kB, shmem-rss:23704kB Nov 18 14:06:00 UNRAID kernel: CPU: 23 PID: 104527 Comm: shfs Tainted: P O 5.3.11-Unraid #1 Nov 18 14:06:00 UNRAID kernel: Call Trace: Nov 18 14:06:00 UNRAID kernel: out_of_memory+0x3cc/0x3ff Nov 18 14:06:00 UNRAID kernel: Out of memory: Killed process 107708 (rcloneorig) total-vm:19764704kB, anon-rss:19608924kB, file-rss:4kB, shmem-rss:23704kB Nov 18 15:48:02 UNRAID kernel: CPU: 27 PID: 127746 Comm: shfs Tainted: P O 5.3.11-Unraid #1 Nov 18 15:48:02 UNRAID kernel: Call Trace: Nov 18 15:48:02 UNRAID kernel: out_of_memory+0x3cc/0x3ff Nov 18 15:48:02 UNRAID kernel: Out of memory: Killed process 96261 (rcloneorig) total-vm:23959748kB, anon-rss:23788780kB, file-rss:4kB, shmem-rss:23960kB unraid-diagnostics-20191119-0014.zip
  10. I think I found it to be rclone using a lot of memory. 7178 root 20 0 4944604 4.6g 23472 S 0.0 14.6 21:33.13 rcloneor+ 97238 root 20 0 9953204 8.2g 23536 S 0.0 26.2 44:47.29 rcloneor+ I have before but restarted unraid. I haven't gotten it again yet is because I keep restarting dockers or killing rclone before OOM happens again
  11. still filling up. I see that unifi is up to a gig. unraid-diagnostics-20191116-2359.zip UNRAID_Docker.pdf
  12. I disabled mount now. I don't use that. It's primary for uploading backups. could that be filling it up? Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
  13. I'm seeing it on the dashboard. The memory gauge is showing 99 and red. Then it's wanting to max out my cores Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
  14. Sorry thought it uploaded directly how to do it through a browser. unraid-diagnostics-20191115-1940.zip