Jump to content

WannabeMKII

Members
  • Content Count

    197
  • Joined

Community Reputation

2 Neutral

About WannabeMKII

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Just a quick update from my side, but totally out of the blue, the graphs have all updated? A few dockers have updated over the last few days and I hadn't checked before now, but great to see all the data populating!
  2. Ouch, that sounds complicated. I'm hoping there's a more 'straightforward' solution...
  3. The old one I did, but this one I don't. If I add it, it now lets the docker start, but the charts don't update and I still see this in the logs;
  4. Sorry, didn't think to post across there. I've done that now, so please feel to delete this thread. Many thanks.
  5. I've just replaced my UPS and the new UPS provides information that the old one didn't so Grafana should be more accurate. For example, nompower, loadpct, timeleft etc. However, something isn't quite right, as Grafana is actually reporting less and I'm thinking it's something to do with apcupsd still reporting the old information from the old UPS and not updating Influx with the new information? I've added a number of screenshots from what apcupsd shows, Grafana, Influx set up, Influx data sources and if I remove the nompower from the apcupsd-influx-exporter (this UPS reports nompower, the old on didn't), the log file. Can anyone assist please? Many thanks and stay safe!
  6. I've just replaced my UPS and the new UPS provides information that the old one didn't so Grafana should be more accurate. For example, nompower, loadpct, timeleft etc. However, something isn't quite right, as Grafana is actually reporting less and I'm thinking it's something to do with apcupsd still reporting the old information from the old UPS and not updating Influx with the new information? I've added a number of screenshots from what apcupsd shows, Grafana, Influx set up, Influx data sources and if I remove the nompower from the apcupsd-influx-exporter (this UPS reports nompower, the old on didn't), the log file. Can anyone assist please? Many thanks and stay safe!
  7. Quick update as I've managed to get it back up and running. Basically, I removed the container along with the appdata folder and started again. On starting again from scratch, everything is now back up and running! Many thanks for the help offered, appreciated!
  8. Thanks for coming back. I've just deleted one of the SSL certificates and tried to re-create it and it came back with an 'internal error'? What else can I try?
  9. Alternatively, is there a way I can create a new one?
  10. Stupid question, but how would I test I can read it? Krusader is reporting the file as 0 bytes in size? Also, if I go into the webgui and try to edit one of the hosts and hit save, it comes back with a 'Internal Error'? Does any of that help?
  11. I appear to have an issue with nzbhydra2 in that the nzbhydra.mv file grows out of control. I've posted across on Reddit too, but hoping someone here might be about to help? Here's the problem I'm having - Click me Any ideas?
  12. I had an issue with another Docker image, so carried out a restore and I'm now seeing the following error in the logs; [nginx] starting... nginx: [emerg] PEM_read_bio_X509_AUX("/etc/letsencrypt/live/npm-1/fullchain.pem") failed (SSL: error:0909006C:PEM routines:get_name:no start line:Expecting: TRUSTED CERTIFICATE) Any ideas?
  13. Well, I was feeling brave and thought I'd turn the UPS off at the wall and hey presto, an alert from unraid that it was running on UPS. Perfect. Perhaps I'll hold fire on a new UPS as I left it off for about 13 mins when it hit about 50% before turning it back on. Also, as I've never seen an alert before in nearly 3 years of running unraid, I'm guessing things are pretty stable around here. I just like the nice UPS load reports etc in Grafana, but mind appear very static compared to everyone else. The fluctuations this evening are when it was running on battery. So it went onto battery about 6:30 for 1 min, then onto mains, then battery at 7:05 until about 7:15, then back to main.
  14. I'm based in the UK, so it looks like the model numbers vary slightly. For APC, this looks similar to what you have? With the CyberPower (minor typo in your footer of Cyperpower (unless it's a cheap Chinese knockoff)), it doesn't look like we have a UK equivalent, but this look nearest? Decisions decisions... Talking of which, is there a way that unraid can send me notifications whenever the UPS is triggered? My Synology NAS does in the showroom, but it would be great to have my unraid server in the office notify too as it's at a different location (about 5 miles away). Or is this also down to the UPS reporting it to unraid for the alert?
  15. Thanks for the feedback. I'll have to do some more research and try to find some real world feedback, as I don't fancy the trial and error approach at the moment. I think it would be really useful if either here, or somewhere else, there was a list of UPSs that people have used and has worked successfully? Perhaps a Google Sheet or something?