dwarfer

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dwarfer

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Unfortunately the AX1600i uses another type of communication that the plugin does not support. Seems that Corsair like to change things with different PSU models.
  2. These are my usb devices root@Tower:/sys/bus/usb/drivers/usbhid# lsusb Bus 006 Device 003: ID 05e3:0626 Genesys Logic, Inc. USB3.1 Hub Bus 006 Device 002: ID 05e3:0620 Genesys Logic, Inc. USB3.1 Hub Bus 006 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub Bus 005 Device 004: ID 413c:2107 Dell Computer Corp. Bus 005 Device 003: ID 05e3:0610 Genesys Logic, Inc. 4-port hub Bus 005 Device 002: ID 05e3:0610 Genesys Logic, Inc. 4-port hub Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub
  3. Firstly great work, thank you! I have an AX1600i and have loaded the new plugin and selected AX but don't get any readings from the PSU. Do I have to first load the driver with the following command? echo -n "3-12:1.0" > /sys/bus/usb/drivers/cp210x/bind I don't have a cp210x folder in my usb drivers directory though. Any ideas appreciated Thanks
  4. Is anyone running plex on a seperate server to their unraid box running the telly docker? I am getting playback error unable to tune channel in plex and I think its because the telly docker is setting the base URL that it lessens on to localhost rather than the IP of my unraid server. This is what I get from the telly docker log: [telly] [warning] You are listening on all interfaces but your base URL is localhost (meaning Plex will try and load localhost to access your streams) - is this intended?[telly] [info] advertising telly service on network[telly] [debug] Advertising telly a
  5. Many thanks I will give that a go and if any problems will report back Stephen
  6. Has anyone else had this issue with 12a not even booting, bzroot just hangs with about 12-13 rows of dots. All previous beta's have worked fine for me. Syslog for beta 12 attached Thanks Stephen syslog.txt
  7. Hi, I am having exactly the same problem with beta 12a. Loading bzroot just hangs with about 12-13 rows of dots. Beta 12 works fine and all previous betas have also. Syslog for beta 12 attached Many thanks syslog.txt