Jump to content

kmarq13

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About kmarq13

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. Ahh found it. Just going into the device its all read only, but up top there is a gear to say edit.
  2. Where are you seeing this on the console? I can view the settings for my backups, but I can't change any of the backup frequencies or things from the Admin Console. Only from within my docker container which has the white screen issue.
  3. Been having an issue since the latest update when I tried to change a backup set. When I try to change the frequency that backups are taken with the dropdown, suddenly the entire browser window goes white (except the File, Edit, etc menu bar). This issue is happening under the frequency and versions section of the manage backup set. Anyone else getting this?
  4. I'm trying to run a Win7 VM, and it seems that at least once a day it is shutting itself down. I've looked in the Windows even logs and don't see any shutdown events. In the unRAID log I regularly see this line: Domain id=6 is tainted: high-privileges Domain id=6 is tainted: host-cpu char device redirected to /dev/pts/0 (label charserial0) 2016-12-20 04:52:29.830+0000: shutting down I'm running an i3 and gave the VM cpus 1 and 3. That should be a physical core and its hyperthread if I followed things correctly. Any ideas? What else do I need to look at? I see most requests for help looking at the VM xml so I have also attached that. Thank you win7.txt