Jump to content

poots

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About poots

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. No local screen. Did this, fixed it.
  2. Upgraded, now I can't get it to boot.
  3. Thanks, I'm not super knowledgeable about Docker, ended up just setting the default in config.php
  4. Getting the following PHP error, seems to be related to timezone, but I don't know where to change that. 2018-02-05 20:50:55,417 DEBG 'rutorrent-script' stderr output: 2018/02/05 20:50:55 [error] 730#730: *1 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning: getdate(): Invalid date.timezone value 'NZST', we selected the timezone 'UTC' for now. in /usr/share/webapps/rutorrent/php/settings.php on line 269 PHP message: PHP Warning: mktime(): Invalid date.timezone value 'NZST', we selected the timezone 'UTC' for now. in /usr/share/webapps/rutorrent/php/settings.php on line 272 PHP message: PHP Warning: getdate(): Invalid date.timezone value 'NZST', we selected the timezone 'UTC' for now. in /usr/share/webapps/rutorrent/php/settings.php on line 269 PHP message: PHP Warning: mktime(): Invalid date.timezone value 'NZST', we selected the timezone 'UTC' for now. in /usr/share/webapps/rutorrent/php/settings.php on line 272 PHP message: PHP Warning: getdate(): Invalid date.timezone value 'NZST', we selected the timezone 'UTC' for now. in /usr/share/webapps/rutorrent/php/settings.php on line 269 PHP message: PHP Warning: mktime(): Invalid date.timezone value 'NZST', we selected the timezone 'UTC' for now. in /usr/share/webapps/rutorrent/php/settings.php on line 272" while reading response header from upstream, client: 192.168.1.94, server: localhost, request: "GET /php/getplugins.php HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:7777", host: "192.168.1.6:9080", referrer: "http://192.168.1.6:9080/" 2018-02-05 20:50:55,604 DEBG 'rutorrent-script' stderr output: 2018/02/05 20:50:55 [error] 733#733: *5 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Warning: fopen(/usr/share/webapps/rutorrent/share/users/admin/settings/uisettings.json): failed to open stream: No such file or directory in /usr/share/webapps/rutorrent/php/getsettings.php on line 7" while reading response header from upstream, client: 192.168.1.94, server: localhost, request: "POST /php/getsettings.php HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:7777", host: "192.168.1.6:9080", referrer: "http://192.168.1.6:9080/"
  5. No cache drive. appdata and system seem to be on multiple disks, with folders for dockers in multiple places. I'm a bit of a rookie, so don't know if that's significant. I had a look into the radarr logs, which said that nzbdrone.db was corrupted. Uninstalled, deleted appdata/radarr, reinstalled and it works, so I guess they must all be corrupted. Videos on the disk seem uncorrupted (or at least playable all the way through).
  6. Log from Plex docker repeats: Starting Plex Media Server. Log from Radarr repeats: Press enter to exit... Perhaps the Sonarr log is most informative, with the line (among others): [Error] CommandExecutor: Error occurred while executing task CheckForFinishedDownload [v2.0.0.5085] System.Data.SQLite.SQLiteException (0x80004005): database disk image is malformed database disk image is malformed
  7. appdata seems to be on the array (at least there's a folder called appdata, with directories for each Docker).
  8. Hi all, I recently was forced to do a new config due to silliness (left a broken but empty device in the array and having another all but empty one fail). Everything seems pretty much in order but a few of my Dockers are in various states of not working (e.g. Sonarr hangs on grey screen, Plex, Radarr 404s). I've tried reinstalling the offending Dockers without deleting appdata, but that hasn't fixed it. I'd prefer to keep the config, what more can I do?
  9. I've forgotten my password for the ruTorrent web ui, how can I retrieve/reset it?
  10. I've just recently started having problems where torrents communicated from Sonarr/CouchPotato are added paused and can't be started, there seems to be no available peers. The same torrents will go fine if using BlackHole. I'm connecting through a VPN, and I have the little "49160: Port is closed". I'm not sure if that's auspicious, but I'm not sure where I forward ports (is it my router? or VPN?). The setup was working up until recently. Has anyone had similar symptoms?
  11. I would like to mount an FTP server as a disk using SSHFS. I can find enough commands that seems like they would work, but I can't seem to manage to install SSHFS! Any help would be much appreciated.