sonata31380

Members
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sonata31380

  1. Hello Summary of my problem After having noticed that I no longer had access to the web interface I did a manual installation of unRAID because the installation with USB Creator did not succeed for some reason that I do not know (message "Syncing file system ") I copied the Config directory from a previous backup Starting the server in GUI mode: no access to the web interface on the local PC, nor on the network PC On the other hand I have access to the server with telnet, and the Samba shares are active, I can read a shared file from my networked PC Start of the server in Safe mode with GUI: access to the web interface on the local PC, but not on the networked PC I deleted the filebot.plg file and the Filebot directory: same result I start to despair because I don't know what to do anymore Thanks for your help Louis
  2. Hello I just tested without Filebot and I still do not have access to the web interface Thanks for your help Louis
  3. Hello This is not a problem with / boot I have access to the server with telnet, and the samba shares are ok I can read a file from the server from my networked PC It is only access to the web interface that is not accessible Louis
  4. Hello Can you confirm? Thanks for your help Louis
  5. Hello I delete Filebot.plg and also the Filebot directory? Thanks for your help Louis
  6. Hello I come to test in Safe mode with GUI It's ok, I have access to the web interface on the local PC, but not on the networked PC Thanks for your help Louis
  7. Hello I created the flash drive manually I unzipped the zip file (v 6.9.2) on the drive I copied the config directory from my old drive And I still have the same problem, unable to connect the web interface I despair Thanks for your help Louis
  8. Hello I specify that the message is displayed when creating the flash drive with USB Flash Creator Thanks for your help Louis
  9. Hello Can you expand? I don't understand what you want me to do Under W10 I try to install unRAID server on the old flash drive The problem is that now the flash drive is empty Thanks for your help Louis
  10. Hello I am installing unRAID server on my old flash drive (2 G) with USB Flash Creator It has been displaying for 15 minutes "Syncing file system" Is it normal that it takes so long? Thank you Louis
  11. Hello OK At the same time I will increase the RAM from 4 G to 16 G Is this possible without disturbing the configuration? Thank you Louis
  12. Hello In summary, I do a new installation on my old flash drive, then I copy the config directory that I saved which also contains Pro.key Thank you Louis
  13. Hello If I install on my old flash drive and it goes wrong, I lose everything Isn't it safer to install on a new flash drive? If I install with a trial license key, how will it behave for my 11 disks? Thank you Louis
  14. Hello Can you confirm that my approach is correct in order to find my organization from the unRAID server without loss of data? Thank you Louis
  15. By copying the config directory this includes the super.dat file In the document "Changing The Flash Device" it is written Louis
  16. Not being able to find the cause of my problem I decided to install unRAID on a new flash drive created with USB Creator I will copy the "config" directory from the current flash drive to the new flash drive, so with my "Pro.key" license key For security in the "disk.cfg" file I put startArray = "no" According to the document "Changing The Fash Device" I will have to click on "REPLACE KEY" to transfer my license to the new flash drive Is the method correct? Thanks for your help Louis
  17. You are right, because after about 24 hours the discs ceased to be active I have access to the server by telnet and the Samba shares are active, I want to read a file from my networked PC under Windows 10 On the other hand I still do not have web access from my networked PC, nor from the PC connected to the server output in GUI mode Louis
  18. Here is what it contains #!/bin/bash # Start the Management Utility /usr/local/sbin/emhttp & Louis
  19. What should this file contain? Louis
  20. Samba shares also work Only web access is not active Louis
  21. Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on rootfs 1850672 1075000 775672 59% / devtmpfs 1850680 0 1850680 0% /dev tmpfs 1960872 10284 1950588 1% /dev/shm cgroup_root 8192 0 8192 0% /sys/fs/cgroup tmpfs 131072 284 130788 1% /var/log /dev/sda1 1953776 528992 1424784 28% /boot overlay 1850672 1075000 775672 59% /lib/modules overlay 1850672 1075000 775672 59% /lib/firmware tmpfs 1024 0 1024 0% /mnt/disks /dev/md1 5860343676 5840734608 19609068 100% /mnt/disk1 /dev/md2 7813788060 7782609804 31178256 100% /mnt/disk2 /dev/md3 7813788060 7768740616 45047444 100% /mnt/disk3 /dev/md4 7813788060 7799764596 14023464 100% /mnt/disk4 /dev/md5 5860343676 5857132336 3211340 100% /mnt/disk5 /dev/md6 7813788060 7755706156 58081904 100% /mnt/disk6 /dev/md7 2930177100 2888928376 41248724 99% /mnt/disk7 /dev/md8 7813788060 2986960120 4826827940 39% /mnt/disk8 /dev/md9 2928835740 2897921596 30914144 99% /mnt/disk9 /dev/md10 5858435620 5801915900 56519720 100% /mnt/disk10 /dev/md11 5858435620 5834530208 23905412 100% /mnt/disk11 shfs 68365511732 63214944316 5150567416 93% /mnt/user0 shfs 68365511732 63214944316 5150567416 93% /mnt/user /dev/loop2 10485760 2223416 7526120 23% /var/lib/docker
  22. I have always accessed by telnet from a networked PC I have the impression that the web server does not start How to force it to start? Louis
  23. I restarted the server in GUI mode, but not possible to access it with the web interface Louis
  24. Won't this cause the problems I have now?
  25. If I install a new flash drive with an initial version of unRAID, what files can I copy from the current flash drive to the new flash drive to regain my configuration? Louis