Joey Macaraeg

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Joey Macaraeg

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Upgraded from 6.8.1 to 6.8.2. No noticeable issues.
  2. Stopped all of my VMs, and applied the update. No problems so far. Dockers and VMS seem to be working for me. Thank you @limetech team for the hard work! Joey
  3. Updated from 6.7 to 6.7.2 no problems - so far. Joey
  4. Upgraded from rc3. Update went smooth. Noticed I can see my system and motherboard temps on my Ryzen board now. Using plugin Dynamix System Temperature. Been waiting for this. Thank you UNRAID! Joey
  5. When I had an ubuntu server LVM drive failure, i was able to use the disk internals application to access data.. https://www.diskinternals.com/linux-reader/ though this does not say it supports the xfs file system -if that is what your unraid box was using.. or https://www.paragon-software.com/home/linuxfs-windows/ not free. Joey
  6. Upgraded from 6.5.2 ...Everything appears to be working. Joey
  7. Update.. Did the manual downgrade procedure and now my server is doing a parity check, made it past the starting services issue. Looks to be my normal again. Will update to rc16 when it comes around. i can't do much testing right now.. (need something running at this point) Thanks "limetech" for the downgrade procedure. Joey
  8. For testing purposes really.. I didn't know about the "previous" directory, I've been switching between 6.3.5 and rc15.... so I'll have to do the manual way of copying bz* files. 6.3.5 was stable on my i5-2500k. 6.3.5 was not stable on my ryzen 5 1600 cpu/mb upgrade. 6.4 rcu14 was stable with my ryzen 5 cpu/mb + dockers upgraded to 6.4 rcu15 and now I get. Array Starting Starting Services... it's been doing that for 2 hours now... Since it was working fine on rc14... i just want to revert back for testing.
  9. I currently have the following and appear to be stable after 1 day and 16 hours (it was worse before) I'm not saying that everything works due to the rc14, but looks to be okay right now. release candidate 6.4 rc14 Model: i5-2500k (need to change this-old system name) M/B: Gigabyte Technology Co., Ltd. - AB350-Gaming 3-CF CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core @ 3200 HVM: Enabled IOMMU: Enabled Cache: 576 kB, 3072 kB, 16384 kB Memory: 16 GB (max. installable capacity 64 GB) (mixed memory 2x4, 1x8) Network: eth0: 1000 Mb/s, full duplex, mtu 9000
  10. My initial plan was to move the original i5 motherboard to the new case. However, I chose to do an upgrade to my Ryzen 5 1600 that was currently being used for my plex services. The hardware transplant worked easily..no issues. Plex is now running on a VM in my unraid system. The linux VM is installed on the cache drive. Stability seems to be a concern right now. I did take pictures of my unraid config and took my time on moving each drive to the hotswap drives in the new case. IstarUsa D400 (smaller than I thought) 2 x SUPERMICRO CSE-M35T-1B Joey
  11. thanks johnnie...been using unraid for a few months now and still learning things. Joey
  12. Hello, I''m getting a new server case and will be transferring my current unRaid system into it. . I currently have 7 drives in my current unRaid case and everything appears to be working nicely. My concern is.. Once I have the drives and motherboard in the new server case, if i mistakenly plug one of my drives into a different sata port on the motherboard, will it break the array? or does the config in unRaid look at the serial numbers of the drive and determine where it belongs. Old Case: Fractal node 804 case New server Case: istarusa d