Jump to content

Golfonauta

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Golfonauta

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Male
  1. I also tried some commands to spin down one drive and ended up rebuilding a drive... not sure if the drive was damaged by the command itself or was not related but I will not do any other tests until it is under supported development.
  2. Please allow SAS drives to spin down before even getting more array pools, I think spinning SAS drives up and down should not be that difficult and will allow us to have larger arrays. Then we will be so happy to get multiple pools Thanks a lot.
  3. Hi unraid techies, please solve this problem, I'm also in the SAS side
  4. Upvote, I want this feature. I have a 15 drives shelf full of SAS drives that don't spin down. +15
  5. I have same issues in 6.0.1, it keeps retrying to unmount...
  6. It's working, I've been able to install plex docker. Thanks you both guys for your help. Sorry for my stupid issue. Thanks
  7. OMG, you are right, a bad network setting due to a network device in repair now... thanks for your help, I'm going to test it and replay as soon as I check it's working, at least the plugin seems to be installed.
  8. diagnostics zip attached I used plugins page to install, don't know old way tower-diagnostics-20150607-1638.zip
  9. I installed the new V6 by backing up the old, format, copy all new V6, run the boot script (I needed to modify it to work) and then I copied back the settings. I've never used plugins in any of my older installs. I can ssh the unraid server and try any command you want to check if the FS is fine... thanks
  10. when trying to install the pluggin said I get: plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg plugin: downloading https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg plugin: downloading: https://raw.githubusercontent.com/Squidly271/community.applications/master/plugins/community.applications.plg ... done Warning: simplexml_load_file(): /tmp/plugins/community.applications.plg:1: parser error : Document is empty in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.plugin.manager/scripts/plugin on line 193 Warning: simplexml_load_file(): in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.plugin.manager/scripts/plugin on line 193 Warning: simplexml_load_file(): ^ in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.plugin.manager/scripts/plugin on line 193 Warning: simplexml_load_file(): /tmp/plugins/community.applications.plg:1: parser error : Start tag expected, '<' not found in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.plugin.manager/scripts/plugin on line 193 Warning: simplexml_load_file(): in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.plugin.manager/scripts/plugin on line 193 Warning: simplexml_load_file(): ^ in /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.plugin.manager/scripts/plugin on line 193 plugin: xml parse error
  11. I created the img, didn't create any cache share. How could I create only this user share? I don't want to create multiple shared folders, I based my unraid in sharing the drives only as I want to have only the drive in use spinned up for a low noise/greener setup. I pressed save.
  12. well, it is not nicely explained, but if this issue is because I use a cache drive in reiserfs and not btrfs, please tell me how to change the cache drive from one format to the other (without losing data) Thanks
  13. yes, I saw them from Noobie Docker Setup Guide http://lime-technology.com/forum/index.php?topic=37732.0 while the unraid pages aren't exactly the same, I followed the step by step guide, then on step 6 when I press select a template I don't see that menu, only the few option in the attached png. I know I don't have experience, but I follow step by step guides, I don't bypass any step or think I'm cool and I can do it without reading... all my drives are reiserfs if this makes any difference Thanks
  14. Hello, I've upgraded from V5 to V6rc4 I've created the docker image and enabled it in the /docker page I can insert a list of template repositories and save I tried with this list: https://github.com/aptalca/docker-templates https://github.com/balloob/unraid-docker-templates https://github.com/binhex/docker-templates https://github.com/jshridha/templates https://github.com/CaptInsano/docker-containers/tree/templates https://github.com/coppit/docker-templates https://github.com/dmaxwell351/docker-containers/tree/templates https://github.com/gfjardim/docker-containers/tree/templates but then I had near to no changes when I try to add a container in the select a template only [user defined templates]and [default templates] was shown until after trying lots of times and deleting creat image... etc now I can read also: [template-user] and inside my-plex but only this being also unable to install it Is there any video or troubleshooting guide? I have seen some info but from older versions of unraid and big differencies in the docker page Thanks
  15. Yes Sir, just trying to follow it slowly and nicely I'm in the : Adding Template Repositories - section, and taking my time to decide how to proceed Have you seen the V6 Wiki?