Toothpaste

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Toothpaste's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Has anyone had any luck getting HEIC to work natively in nextcloud or at least the plugin HEIC to JPG? A while back I found a forum saying that they believed it was something that should work but the problem is unique to this docker image but I cannot find that forum post anymore.
  2. Sorry if this has been answered before the search feature in the forum is coming up 404'd for me. I currently have an Intel Nuc running as my server with WD Easystore's plugged in via usb for my "array." In the next few weeks I am building an actual server and am hoping I can shuck these drives and pop them in no problem. Thats the dream but I assume that there will be problems due to the USB controller. Has anyone done this before? I could move all the data onto an extra WD easystore I have but would have to plan that out ahead of time for a faster build. Cheers
  3. I just started gaming again after years of being too busy to game. I am familiar with creating game servers but the dockerized versions are a unknown territory for me My number one question with all these servers is how easy it is to get mods working? I already have a few servers set up on an ubuntu VM right now because I couldn't find any mention of mods for the games I wanted to play and that was simple enough so if the process is similar for docker then I think I should be able to figure it out or break it. I just don't want to waste a lot of time doing something thats impossible. It would be nice to have it working as a docker instead since my server isnt the most powerful. If it matters what games I want to mod; Arma3, Rust, Killing Floor 2.
  4. Ah its on bridge mode. I set it up based off of the read me everything is exactly how it should be set up, except I've changed some ports around a few times to see if that port was just being blocked by my isp.
  5. 1. sweet I thought I could ignore it but had to check 2. It has something to do with how its trying to connect Via UDP, right now I can't get any UDP ports open before something happens and they close. Not sure what kind of networking I am using. I'm using my ISP provided router and that could be why I am experiencing these problems. Lets-encrypt and all the connected services work just fine though.
  6. So I've got a whole slew of problems and I have no idea whats the issue. I am just going to list everything and see if they are all related or if they are separate issues i need to handle. Number one. In the docker logs I am getting this Automatic configuration failed, see /usr/local/openvpn_as/init.log You can configure manually using the /usr/local/openvpn_as/bin/ovpn-init tool Not too sure how to run this tool or if I even have to... I got the service to work without doing it but not without issues Second Issue. Service is intermittent one second I can connect and the next I can't. Checking my ports it seems that the UDP port is not staying open. If I get connected its fine but if I disconnect it sometimes closes again and I have to fiddle with it to get them open again. Not sure if this is a ISP issue or a issue on my end. I've tested disabling all my firewalls to my router and no change. Third Issue. When everything is connected and working I am able to connect to the internet from outside my network through my home internet connection but unable to see any devices on my home network. I tested this at a friends house and I was able to log in and see my IP show up as at home but wasn't able to access my unraid server GUI. I have a basic understanding of networking and tried changing the VPN settings to match my home network but that made no difference. I have tried almost every combinations of settings to get this docker working but alas it seems like there is something I am missing or something wrong I am just not seeing.