twistedjackal509

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

twistedjackal509's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. root@DS-Unraid:~# lsblk NAME MAJ:MIN RM SIZE RO TYPE MOUNTPOINT loop0 7:0 0 22.7M 1 loop /lib/modules loop1 7:1 0 7.1M 1 loop /lib/firmware loop2 7:2 0 40G 0 loop /var/lib/docker loop3 7:3 0 1G 0 loop /etc/libvirt sda 8:0 1 14.6G 0 disk └─sda1 8:1 1 14.6G 0 part /boot sdb 8:16 1 14.6G 0 disk ├─sdb1 8:17 1 800K 0 part ├─sdb2 8:18 1 766.9M 0 part └─sdb3 8:19 1 36M 0 part sdc 8:32 0 3.7T 0 disk └─sdc1 8:33 0 3.7T 0 part sdd 8:48 0 9.1T 0 disk sde 8:64 0 3.7T 0 disk └─sde1 8:65 0 3.7T 0 part sdf 8:80 0 3.7T 0 disk └─sdf1 8:81 0 3.7T 0 part sdg 8:96 0 3.7T 0 disk └─sdg1 8:97 0 3.7T 0 part sdh 8:112 0 3.7T 0 disk └─sdh1 8:113 0 3.7T 0 part sdi 8:128 0 3.7T 0 disk └─sdi1 8:129 0 3.7T 0 part sdj 8:144 0 10.9T 0 disk └─sdj1 8:145 0 10.9T 0 part sdk 8:160 0 3.7T 0 disk └─sdk1 8:161 0 3.7T 0 part sdl 8:176 0 3.7T 0 disk └─sdl1 8:177 0 3.7T 0 part sdm 8:192 0 3.7T 0 disk └─sdm1 8:193 0 3.7T 0 part sdn 8:208 0 10.9T 0 disk └─sdn1 8:209 0 10.9T 0 part sdo 8:224 0 3.7T 0 disk └─sdo1 8:225 0 3.7T 0 part sdp 8:240 0 931.5G 0 disk └─sdp1 8:241 0 931.5G 0 part md1 9:1 0 3.7T 0 md /mnt/disk1 md2 9:2 0 3.7T 0 md /mnt/disk2 md3 9:3 0 3.7T 0 md /mnt/disk3 md4 9:4 0 3.7T 0 md /mnt/disk4 md5 9:5 0 3.7T 0 md /mnt/disk5 md6 9:6 0 3.7T 0 md /mnt/disk6 md7 9:7 0 3.7T 0 md /mnt/disk7 md8 9:8 0 3.7T 0 md /mnt/disk8 md9 9:9 0 3.7T 0 md /mnt/disk9 md10 9:10 0 3.7T 0 md /mnt/disk10 nvme1n1 259:0 0 465.8G 0 disk └─nvme1n1p1 259:1 0 465.8G 0 part
  2. Here is the diag report ds-unraid-diagnostics-20201027-1406.zip
  3. For the last couple weeks about twice per week I have had to reboot my server because the /var/lib/docker/tmp/ folder shows as write only. After a reboot it fixes the issue and i can then start using my docker containers again. This has been annoying to say the least, but I have survived. Today it happened again and I rebooted. Now the server is showing no docker containers and my cache drive is empty. Smart is still showing my cache drive as active and healthy. I don't know what happened or how to fix it. I was running around 25 containers some of them were DB's. Is there a way to also recover?
  4. I am running ver 6.8.3 for about 3 months now. About 2 weeks ago I was finally able to move my plex, sonaar, radaar, etc over to docker containers in unraid. Ever since then I have had a very odd problem. Any new movie or TV show that has downloaded since I moved every thing over will be deleted in the middle of the night, the entire file. I can go back into the recycle bin and restore it and again it deletes the next night. I have tried over the last week shutting down a single docker container each night to see if it was the problem. I started with sonaar, then plex. I can't figure out what is going on and I don't know what logs to look at to fingure it out. I need help! I am going crazy over here.
  5. I just got my Unraid set up. I am following spaceinvaderone video to setup Nextcloud. However, when I try to open the webUI it gives me the error of Internal server error and it won't connect. What am I doing wrong?