Danny Goh

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Danny Goh

  • Rank
    Newbie
  1. I have the same issue. I follow the recommendation above and change to vmxnet3. It is working for me now. <interface type='bridge'> <mac address='aa:bb:cc:dd:ee:ff'/> <source bridge='br0'/> <model type='vmxnet3'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x01' slot='0x00' function='0x0'/> </interface>
  2. Newbie NVME Passthrough. On my NVME Unassigned Device, I plan to install (1) OS as my C:\Windows, (2) Data = All Data (Can shared so I can move my data to Array & (3) VM to store all my VM vdisk. I have successfully installed Windows to (1) OS and attached (2) Data to the Windows 10 VM. A) I have tested to write the data into (2) Data partition under windows but I can see the files under unRAID Here is my VM disk configuration.
  3. So I have 2 x Quadro P400, one is for my Plex/Emby and another one is for my video editing. 1 x DELL PERC H310 for 8 drive. I am running a Ryzen 3 2200 and plan to upgrade to Ryzen 5 3600 later on. Is any motherboard recommendation?
  4. Hi, can suggest a motherboad that have 3 x PCIe 3 x16? I am currently using a ryzen 3 2200G cpu and would like to upgrade to ryzen 5 3600 in the future. need to budget or previous generation would be great.
  5. Hi, I can't show a unicode on my browser or handbrake web interface. Can anyone tell me which is the Chinese language? Eg. In between this and this language or from top 25 line is Chinese. Also same as subtitle.
  6. I would like search "nvidia p400' in https://forums.unraid.net/forum/9-hardware/? How do I do that? Maybe I overlook the search button?
  7. How do I keep the keep the 6 audio channel? Before is 6 channel and after is only 2 channel. I also want to clone 2 channel for my non home theater streaming,