Unjollypirate

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Unjollypirate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I have installed a nvme cache drive and the use cache setting is set to yes. I deleted the container and all associated folders. i got a fresh install and i am having the same issue.
  2. I have unistalled and reinstalled so i do not have the backups. i used appdata cleanup app to cleanup after the unistall and deleted the appdata folder. I am still having this problem. my logs cycle through this. Connecting anonymously to Steam Public...Logged in OK Waiting for user info...OK Update state (0x5) verifying install, progress: 0.00 (0 / 1056739773) Update state (0x5) verifying install, progress: 10.04 (106107512 / 1056739773) Update state (0x5) verifying install, progress: 34.41 (363574512 / 1056739773) Update state (0x5) verifying install, progress: 50.44 (533068128 / 1056739773) Update state (0x5) verifying install, progress: 68.30 (721717184 / 1056739773) Update state (0x5) verifying install, progress: 92.31 (975488256 / 1056739773) Success! App '896660' fully installed. ---Prepare Server--- ---Server ready--- ---Starting Backup daemon--- ---Start Server--- ---Update Check for Valheim enabled, running automatically every 60 minutes.--- ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Update SteamCMD--- ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Update SteamCMD--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Connecting anonymously to Steam Public...Logged in OK Waiting for user info...OK ---Update Server--- ---Validating installation--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Connecting anonymously to Steam Public...Logged in OK Waiting for user info...OK Update state (0x5) verifying install, progress: 0.00 (0 / 1056739773) Update state (0x5) verifying install, progress: 22.20 (234544877 / 1056739773) Update state (0x5) verifying install, progress: 41.81 (441804021 / 1056739773) Update state (0x5) verifying install, progress: 76.19 (805090469 / 1056739773) Success! App '896660' fully installed. ---Prepare Server--- ---Server ready--- ---Starting Backup daemon--- ---Start Server--- ---Update Check for Valheim enabled, running automatically every 60 minutes.---
  3. My valheim server doesn't seem to be starting. ---Prepare Server--- ---Server ready--- ---Starting Backup daemon--- ---Start Server--- ---Update Check for Valheim enabled, running automatically every 60 minutes.--- ---Prepare Server--- ---Server ready--- ---Starting Backup daemon--- ---Start Server--- ---Update Check for Valheim enabled, running automatically every 60 minutes.--- I followed the guide at unraid.net but i just recently started having this issue.