Alex2581

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Answers

  1. Alex2581's post in Ukrainian Language Repo was marked as the answer   
    Перекладати тулзу? бо вона не шарова?
    Ну я купив ліцензію і мені спочатку так собі біло потім почав для себе перекладати. потім виклав сюди.
     
    Це такий менталітет у людей. Наприклад нащо качати з торента Гру яка зламана і безкоштовна?  Але тільки коли всі будуть чекати шарову версію гри і не купувати то розробник ігор забье Х*й на гру і розробку бо не має грошей немаєнічого.
     
    Тому разово купити ліцензію це як задонатити розробнику. Якщо є бажання то вона опенсоурса код відкритий якщо є бажання можеш поламати ліцензію тільк буде писатися що софт зламаний але можна поміняти і буде писат доброго дня))
     
    Там багато людей пишуть різні софти докери плагіни за це їм не платять вони собі це роблять для себе але діляться з іншими інші бачать проект нормальний і вкладують щось ще і так розростається проект бо небачених зірок і потім ти такий ну куплю я прогу цю. бо в неї багато плюшок і функцій. і мануалів.
     
    Тому купувати чи ні це справа кожного.  Я рік думав купувати чи ні і купив, Тому не бачу нічого такого в платному ПО.
    Можна говорити думати різне в мене таке бачення в тебе таке .
     
    Не хочеш не перекладай)) я для себе почав потім продовжив і те що розумію то перекладаю Мені вигоди немає ніякої Хоча пуру ліцензій Про мені видали для перекладу І там я дивлюсь і тестую те що мені потрібно і з перекладом теж там тестую і на своїй купленій ліцензіі також
     
    Якщо цікаво то долучайся. Застестуй ПО може щось і для себе найдеш цікавого .
     
    Я брав для домашнього сховіща бо платити за готове рішення якось грошей не дуже багато а купити залізо на 4 диски NAS то не кайфово по роботі зтикнувся і поняв що в таких системах є мінус і плюс ..... коробка згорить то вікинь її а тут щось поміняв або сказав собі та хай буде просто ПК домашній )))