kbowman

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kbowman

  1. I've been getting a lot of update notifications for this with the LTS tag over the past week or so. When I update it says it's already up to date and doesn't pull any information. ": Image is up to date" Anyone else experiencing this?
  2. well using usb 2 fixed the problem.
  3. I might try that first as I like the idea of using USB 3 if possible.
  4. thanks I'll try that tonight. I know it is plugged into a USB 3 port.
  5. You are right. Nothing is mounted at /boot
  6. I see some other people are having problems with 6.7 and network settings. I don't get an networking under 6.7. Doesn't pull a valid IP. I have tried clearing out my settings to default and that doesn't seem to do it. Also my diagnostics don't seem to be sticking from 6.7. I run them under 6.7 from the console and they save. I can see them in /boot/logs but once I shutdown they are gone. I also can't see any of my old logs in /boot/logs under Unraid but can under another computer. Here are my logs from 6.6.7. tower-diagnostics-20190521-0032.zip
  7. It looks like there is an extra variable in your code. https://downloads.rclone.org/v${RCLONE_VERSION}/rclone-v${RCLONE_VERSION}-linux-${PLATFORM_ARCH}.zip Where the actual url should be. https://downloads.rclone.org/rclone-current-linux-amd64.zip
  8. I have tried upgrading to 6b12 but I am having serious network issues. I first thought it was the Realtek chipset that is on my motherboard but I just bought an Intel card and it doesn't work either. They both work in version 5 though. If I toggle the intel card up and down it will pull an ip for a few seconds and will ping my router. Then it gets major packet loss (88%) until it goes completely down a minute later.
  9. I doubt it's the cabling. I have replaced the cables and double checked it. You are correct as I don't have IDE drives. They are all SATA but I do have two other SATA controllers that drives are connected to. I will check that it is set to AHCI
  10. interestingly it's only happening on Seagate drives and the old motherboard did not fix it.
  11. So tonight I upgraded my motherboard and now have 3 unformatted drives. After I swapped the motherboard I checked the array and everything was green. I then upgraded to 6v12 but my network card wouldn't work. Downgraded back to 5.06 and took a closer look at the array. 3 Unformatted disks. Ran reiserfsck --check /dev/md and it wants me to run rebuild-sb. Any help would be appreciated. I have data on these drives and would like to save it. syslog.txt
  12. Couldn't I get away with this card instead of the one you recommended? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816124064
  13. If I a 5 slot cage to max out my case then I will need 5 more ports. I will either just get a separate port expander or a sas/sata card but can't find one with PCI-express x1.
  14. Thanks I couldn't find what I was looking for there. I am looking for an internal cage. I will look on the forums some more.
  15. I just bought a new HDD and I am out of room in my case for it. I am planning on getting a 3x5.25" bay cage for 5x3.5" HDDs but am also out of sata ports. I remember seeming a cage that have a built in port multiplier but can't seem to find it. My motherboard only have 4 sata ports and I have a 2 port expansion card that is also full. I know it supports port multiplication. Are there any out there our should I go another route?
  16. I use Private Internet Access. https://www.privateinternetaccess.com/ They are cheap, don't log and support almost everything you would want. They also have a socks proxy if you want that. In addition to that they support up to 5 devices.
  17. $30 MIR. The dive is just a re-branded Hitachi. 2 year warranty I ordered one for myself and there wasn't even tax to California. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=7686636&CatId=139&SRCCODE=LINKSHARE&cm_mmc_o=-ddCjC1bELltzywCjC-d2CjCdwwp&AffiliateID=WxHRncoD05Y-64VwAmonPoDcvRtBRL_1Hw
  18. Until 3 pm ET (or 100% claimed), Amazon offers the Seagate Barracuda 4TB Serial ATA 6Gb/s Internal Hard Drive, model no. ST4000DM000, for $155.99 with free shipping. http://www.amazon.com/gp/product/B00B99JU4S?smid=ATVPDKIKX0DER
  19. Western Digital 3TB Red Serial ATA 6Gb/s Internal Hard Drive, model no. WD30EFRX, for $132.98 with free shipping. http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-WD30EFRX-Red-3TB-3-5-SATA-Hard-Drive-for-NAS-w-Intellipower/390589461054
  20. I just replaced the sata cable and changed the power supply cable. The red dot is still there. Do I have to reconstruct the drive or is there another way to fix it? Thanks
  21. I got my first red dot and think my disk is failing. I ran a SMART report but don't really know how to read it. I attached it here and re-seated the sata and power cables. What should my next step be? smart.txt
  22. Thanks. My nic was actually disabled in the bios and once I resolved that I did your steps and got it working
  23. Here is a dynamic syslog-20110514-023308.txt