Jump to content

thomast_88

Community Developer
  • Content Count

    241
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About thomast_88

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pull the latest version (dev tag). There was a bug in Rclone. It should work fine now.
  2. I'm using it just fine. What do you mean? The config is in /config/.rclone.conf
  3. That's exactly what i have done. I have not experienced alignment issues with an XFS formatted Samsung Evo drive.
  4. Yes it's possible. See this: https://community.home-assistant.io/t/rpi-as-z-wave-zigbee-over-ip-server-for-hass/23006/1 and this: https://community.openhab.org/t/share-z-wave-dongle-over-ip-usb-over-ip-using-ser2net-socat-guide/34895
  5. @deusxanime no it has not been fixed, and I don't think it's on the roadmap either. There have been no input from limetech guys in this post, and it doesn't seem like there is a workaround. I'd stick with XFS if you have Samsung Evo discs.
  6. But then you don't have the possiblity to do Raid1 or Raid0 ?
  7. Good findings @dnoyeb this has been bugging me for a year now. Hoping for a fix to this issue
  8. Anyway to set this manually? I too suffer from the poor performance problems with BTRFS @ Samsung 850 SSDS
  9. Bummer :-( Wonder if this issue caught the attention of Limetech. It really breaks the ability to run a BTRFS cache array. Are you running raid 0 or 1 @defiant ?
  10. @johnnie.black can you provide a status after running for a few months?
  11. Thanks for this release and in particular the encryption feature. Can't wait to encrypt all my disks. Upgraded from 6.4.0-rc6. All went fine and everything works on first boot. Keep up the great work .