Wob76

Members
  • Content Count

    194
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wob76

  1. Hi, i am trying to play around with acd_cli on unraid, I have it running in a docker, but you can't export fuse mounts so I want to try it on the host system, I have sorted most of the dependencies, but having issues with python3 and sqlite3. Sqlite3 is installed as it is part of the unraid build now, but python3 (and 3.5) some seem to have it. In python2 Python 2.7.12 (default, Sep 6 2016, 18:21:48) [GCC 5.4.0] on linux2 Type "help", "copyright", "credits" or "license" for more information. >>> import sqlite3 >>> sqlite3.sqlite_version '3.13.0' >&
  2. Hey all, now that the LS images are not auto updating I was wondering if there any issues with doing in app updates inside the container? Mostly interested in this, sickrage and plexpy, all LS dockers. Thanks, Wob. Sent from my SM-G900I using Tapatalk
  3. Thanks for the reply CHBMB, I was only slightly hopeful, since it was working on rc3 it seems only a minor upgrade broke it . I will have a look when I get home, but it was working in the current slot on RC3. I think it is just going to be a waiting game till a fix is applied to the kernel. Just thought I would update if anything else is having issues with this driver. Thanks for all you help.
  4. Hi, I have this docker working, but a couple of questions. I am only getting 1/2 listeners working, when I highlight it I see that the error is "x509: failed to load system roots and no roots provided". A google tells me this error in a docker container can be related to missing ca-certificates (http://blog.cloud66.com/x509-error-when-using-https-inside-a-docker-container/) and chance of a fix for this? Also how often does this docker get an update? or is it possible to in a update to the app in the docker, it is currently 14.3 but my other syncthing is up to 14.6. Thanks, Wob
  5. Updated to RC5 last night, unfortunately my tuner still doesn't work
  6. Thanks, I thought that would be the case, but thought best to check
  7. Out of interest, does one need to update to say RC4 via the normal method before using the plugin, or can you go straight from a DVB RC4 ot DVB RC5 without causing any issues? Thanks, Wob
  8. No joy with CrazyCat TBS.. Aug 30 10:18:44 TheBox kernel: dvb-usb: found a 'Afatech AF9015 DVB-T USB2.0 stick' in cold state, will try to load a firmware Aug 30 10:18:44 TheBox kernel: usb 4-1: Direct firmware load for dvb-usb-af9015.fw failed with error -2 Aug 30 10:18:44 TheBox kernel: dvb-usb: did not find the firmware file. (dvb-usb-af9015.fw) Please see linux/Documentation/dvb/ for more details on firmware-problems. (-2) Aug 30 10:18:44 TheBox kernel: dvb_usb_af9015: probe of 4-1:1.0 failed with error -2 Aug 30 10:18:44 TheBox kernel: usbcore: registered new interface driver dvb_u
  9. Hey CHBMB, Gave it a try, but I still get the same result, Thanks for all your efforts. Wob
  10. I just did it now to be sure, but still the same errors. I had rebooted, and removed\reinstalled the USB Tuner previously. I guess I will just have to wait and hope they fix the kernel. Thanks again, Wob
  11. Thanks for all your help, I did some googling and found some older references to a similar issue, and it did seem to be Kernel related.
  12. Still no luck, here are some snippits from my syslog. Can I run any commands to help diagnose the problem? Aug 24 09:23:41 TheBox kernel: usb 4-1: new high-speed USB device number 2 using xhci_hcd Aug 24 09:23:41 TheBox kernel: Afatech DVB-T 2: Fixing fullspeed to highspeed interval: 10 -> 7 Aug 24 09:23:41 TheBox kernel: input: Afatech DVB-T 2 as /devices/pci0000:00/0000:00:1c.6/0000:04:00.0/usb4/4-1/4-1:1.1/0003:15A4:9016.0001/input/input5 Aug 24 09:23:41 TheBox kernel: hid-generic 0003:15A4:9016.0001: input,hidraw0: USB HID v1.01 Keyboard [Afatech DVB-T 2] on usb-0000:04:00.0-1/i
  13. Just repull the LibreELEC build from within the plugin. I did a repull and reboot but same result. Any other ideas? Can I post any logs to help? Sent from my SM-G900I using Tapatalk
  14. No hassle at all, I appreciate all your hard work. Happy to test, will I see an updated DVB Plugin or do I just repull the LibreELEC build inside the plugin? Thanks, Wob
  15. No Joy with remove\reinstall of usb device. Let me know if I can supply anything else. This is what I am seeing in the dvb plug in. unRAID Version: 6.2.0-rc4 DVB Version: LibreELEC Driver Version: 1.0.0 DVB Kernel: Detected DVB Adapter Drivers: Not Detected DVB Adapter 0: Afatech AF9013
  16. When I can get near the box, I did the update remotely, I'll pull the usb tuner out and put it back in. i have rebooted a couple of times, but this could still help. Thanks, Wob
  17. Hi, My update to rc4 hasn't worked, using LibreELEC with a USB dual tuner that uses the "Afatech AF9013" driver. It was working fine with rc3. This is what I am seeing in the logs; Aug 22 10:30:13 kernel: usb 4-1: dvb_usb_v2: found a 'Afatech AF9015 reference design' in warm state Aug 22 10:30:13 kernel: usb 4-1: dvb_usb_v2: will pass the complete MPEG2 transport stream to the software demuxer Aug 22 10:30:13 kernel: DVB: registering new adapter (Afatech AF9015 reference design) Aug 22 10:30:13 kernel: i2c i2c-0: af9013: firmware version 5.24.0.0 Aug 22 10:30:13 kernel: usb 4-
  18. OK, not sure what was going on. I pulled down a fresh version, with all the defaults to test. Worked fine. Reloaded with my existing configs, set a password, and it is working again. It may have been something to do with the URL I was entering. I am using a base path override (although since I am not actually reverse proxying jackett I could turn that off) If I go to http://server:9117/ it redirects to http://server:9117/jackett/Admin/Dashboard and is working fine. if I go to http://server:9117/jackett/ then I get the interface but with the error, so I am guessin
  19. I had to remap docker.sock to get this to work. I am using 1.1.3 and it was looking for /var/tun/docker.sock inside the container, not /docker.sock as it was mapped in the template. I added a second Volume Mapping and it is all working. I haven't had any issues requiring any container restarting.
  20. OK, there seems to be a problem with the Admin Password. I did a fresh install, first thing I did was set a Admin Password, then when I log back in it gives me the above mentioned errors. Remove the password from ServerConfig.json and it works again. Different password didn't make any difference. I restored my old config, removed the password and it all works. I don't expose my Jackett externally so I am just leaving it without a password set. Wob.
  21. Tried clearing your browser cache? Hi CHBMB, Yep, I also tried an alternative browser without any luck. I might just delete the container and config, then set up again. Thanks, Wob
  22. Looking at my logs since my last post and it appears that jacket is still working from a search point of view, I am still seeing logs for results found. But I can't access the admin dashboard.
  23. I updated my container yesterday, everything was running fine, but now when I log into it I get an error "Error loading Jackett settings, request to Jackett server failed" and all my config is gone, if I click on anything I just get errors ending in request to jack failed. Docker log shows it boots up fine, I did restart to see if that would help but no luck. No further errors are show. [s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0. [s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0. [fix-attrs.d] applying ownership & permissions
  24. Is this still the best way to get a container on the local LAN if using 6.2 (hand hence docker 1.10) https://hub.docker.com/r/dreamcat4/pipework/ now recommends alternatives for L2 bridging if using Docker 1.10 They link to this page (http://stackoverflow.com/questions/35742807/docker-1-10-containers-ip-in-lan) I tried following those steps but get stuck when attempting to bridge the bridge, I am using a bond and the tells me the interface is already bridge and can't be linked. I am trying to move my plex docker onto a different IP so I can monitor its bandwidth usage.
  25. Thanks for the reply, I'll have a tinker and see how I go.