Jump to content

senseiner

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About senseiner

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. Thanks for the fast response and the quick fix, everything is working good so far.
  2. Hello there, thanks for this contribution. I have a problem with the latest update of version 10.3.0.0 Here is my log: Option 'ffprobe' is unknown. -d, --datadir Path to use for the data folder (database files, etc.). -w, --webdir Path to the Jellyfin web UI resources. -C, --cachedir Path to use for caching. -c, --configdir Path to use for configuration data (user settings and pictures). -l, --logdir Path to use for writing log files. --ffmpeg Path to external FFmpeg executable to use in place of default found in PATH. --service Run as headless service. --noautorunwebapp Run headless if startup wizard is complete. --package-name Used when packaging Jellyfin (example, synology). --restartpath Path to restart script. --restartargs Arguments for restart script. --help Display this help screen. --version Display version information. 2019-04-20 15:56:28,474 DEBG fd 8 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 22657570566728 for <Subprocess at 22657571373352 with name jellyfin in state STARTING> (stdout)> 2019-04-20 15:56:28,474 DEBG fd 10 closed, stopped monitoring <POutputDispatcher at 22657570927536 for <Subprocess at 22657571373352 with name jellyfin in state STARTING> (stderr)> 2019-04-20 15:56:28,474 INFO exited: jellyfin (exit status 0; not expected) 2019-04-20 15:56:28,474 DEBG received SIGCLD indicating a child quit 2019-04-20 15:56:31,477 INFO spawned: 'jellyfin' with pid 107 2019-04-20 15:56:31,730 DEBG 'jellyfin' stderr output: Jellyfin.Server 10.3.0.0 Copyright © 2019 Jellyfin Contributors. Code released under the GNU General Public License I have no idea what the problem is, but the application does not respond anymore. Thanks in advance
  3. Thank you very much for watching this and for the update When you upload a file, it does it with the "99" permissions, this is correct. When you copy a file for example from /mnt/user/Downloads/complete (which is in the cache) to /mnt/user/Media/Movies (regular share) it also does it with the correct permissions "99" The problem comes when you move a file as in the case above, from /mnt/user/Downloads/complete to /mnt/user/Media/Movies, yes, it moves the files with the correct permissions, BUT, once you move them, the file is still in the cache and not in the corresponding share. I'm not sure if it's a problem with the container itself or with the permissions, but this is a big issue because of the mix of files between the cache and the regular share. Although I'm not a great Docker expert, I can try to create an image this weekend and take a look. Besides that, I think it is a good application and with a lot of potential, since it not only allows you to handle files with double panel and visually, being a good alternative to Midnight Commander, Krusader and Dolphin, but also connect Dropbox, Drive etc. Anyway, many thanks for taking a look Cheers
  4. A question regarding Cloud Commander: Is it possible to run the container with another non-root user? Since moving or copying a file using the web interface, the file permissions are changed to root instead of the original or nobody/user. Thanks.
  5. Any progress in how the Nginx errors are shown ?, I have been with it since version 15. After updating to rc17b and deleting the cache, my log is still flooded with errors every time I refresh the GUI in Chrome. Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net" Dec 19 20:51:21 Tower nginx: 2017/12/19 20:51:21 [error] 9052#9052: *42984 limiting requests, excess: 5.997 by zone "authlimit", client: 10.1.1.101, server: , request: "GET /robots.txt HTTP/2.0", host: "xxxxxxXXXXXxxxxxx.unraid.net"
  6. Sorry for the late reply, I've been busy these days. Finally, I have formatted the disk, it was formatted in BTRFS, it is now in xfs, all the issues are gone. Thanks a lot for the recommendation.
  7. Hi all, First post, happy user of Unraid from the last two years. I have decided to upgrade to the 6.4.0-rc7a (from 6.3.5 stable) to test the new themes, but I have noticed a couple of issues: 1. BTRFS warning. After the update, in the log have appeared constant errors about BTRFS Log I had not had this bug in the stable version. If I'm right (device sdf1) is my SSD cache, so, the SSD disk has some deficiency (I have done a test with SMART extended self-test, and everything seems to be fine) or something related to the kernel is incorrect. 2. Visual problems with text in the Docker editor. I've noticed both in white and black theme, as in the Docker container editor, when you click on Show advanced settings, Show deployed host ports etc, the text is not displayed correctly: Tested on Chrome, Firefox and Brave Browser (also in incognito). I think it's related to default-white.css and default-black.css on the line 111. Changing table tbody td {padding: 7px 0} To table tbody td{padding:14px 0} It seems to fix the problem I leave you the diagnostics file to see if you can help me with the BTRFS error. Thanks in advance!! tower-diagnostics-20170731-1948.zip