Lien1454

Members
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Lien1454

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I get this also. using new PIA files from the server... 4 files in folder including creditals.conf with user and pass on each line. openvpn.ovpn all files are.... ca.rsa.2048.crt, credentials.conf, crl.rsa.2048.pem, and openvpn.ovpn I get the "Connection in progress, wait 10" 2 times and the docker exits. Help please someone? Thanks
  2. So is wireguard the best way to go for speed with PIA? Thanks
  3. Thank you for helping. Think i'll do the same
  4. Hi, I'm using PIA and I understand somethings have changed now. I am unable to log into delugevpn unless I disable VPN. I am on an older version (arch-delugevpn:1.3.15_18_ge050905b2-1-04) because before the PIA issues started I was experiencing the same issue as allot of other people on the latest version of delugeVPN where the speeds dropped. Is there a fix to this issue using PIA? Many thanks. Neil
  5. DEBG 'start-script' stdout output: [warn] Response code 000 from curl != 2xx [warn] Exit code 52 from curl != 0 Using PIA.... seen there are issues around this but in the sea of replies here I cannot seem to find a solution. I was using sweden now using france. When switching the error went away but france is giving the same error now. Any help on this one please?
  6. Hi, I've set a password on my GUI (yes I know it's more secure) I want to remove it. Possible easily or to much messing around?
  7. Hi, I have recently upgraded my Plus registration to Pro version. I did the upgrade through the Unraid Registration area at the top right of the window. Fix Common Problems plugin is reporting the following... Multiple registration keys found While unRaid will operate with multiple .key (registration files) within the config folder on the flash drive (ie: For simplicity sake you have multiple valid registrations and are storing them all within the config folder, you will run into problems if you ever need to transfer one of the registrations to ano
  8. Hi, I'm trying to enable htpasswd on letsencrypt. So far I've created the htpasswd file and edited each conf file I'm using in... appdata\letsencrypt\nginx\proxy-confs These 2 lines... auth_basic "Restricted"; auth_basic_user_file /config/nginx/.htpasswd; removing the # in notepad++ I have not edited any other files. When restarting letsencrypt and browsing the URL to a docker. I am doing this either on my phones IP (not wifi) or testing on a VPN on my PC. For example both sonarr and radarr. I get the htaccess us
  9. I'm trying this in the console for the letsencrypt docker. I must be doing something wrong... root@27g4c5326171:/# docker exec -it letsencrypt htpasswd -c /config/nginx/.htpasswd sh: docker: not found root@27g4c5326171:/# exec -it letsencrypt htpasswd -c /config/nginx/.htpasswd sh: exec: illegal option -i root@27g4c5326171:/#
  10. Hi, Can anyone please explain how I can htaccess protect my sites. I've tried docker exec -it letsencrypt htpasswd -c /config/nginx/.htpasswd In the console area for letsencrypt and no joy. Thanks
  11. Yes. that is where I was noticing that they had expired. In the lock in the browser. The certificate expired on 02 June 2019, 11:01. The current time is 06 July 2019, 15:17. Error code: SEC_ERROR_EXPIRED_CERTIFICATE No activity in the log file for a while it seems. This is the contents of the file... I've edited and removed my domain and replaced with "private".
  12. Hi, I thought letscrypt renews certificates as they expire. I'm getting a message saying my certificate expired on the 2nd june. Is there a way to fix this ? Also getting the LUA errors which from what I can see I can ignore? But the bottom bit regarding the variables_hash ? Thanks
  13. I'm using the swedish server. I've tried various torrents. All with many many seeders. None go above 1.5MB. If I disable VPN speeds are max. Also tried another their DE server which supports port forwarding. Speeds hit the same 1.5MB and won't go higher. Rolled back to previous version of delugeVPN keeping the same settings. Full VPN speeds.. This is with ltConfig-0.3.1-py2.7 enabled. If I Disable ltConfig-0.3.1-py2.7 and speeds drop. But if I disable ltConfig-0.3.1-py2.7 and add the following lines into core.conf. Speeds are bad.
  14. Did this but made no difference. Speeds are still very much slower.