Nicon4454

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Nicon4454

  • Rank
    Newbie
  1. Thank you so much. I had the same problem and this worked for me.
  2. ok so i reread the post and i have done that but it still has not solved the problem.
  3. i will be honest with you i am a novice with unraid and docker. how would i mount it as a slave?
  4. Hello i have two unraid servers server 1 is my main server that has my plex media server on it and server 2 is where i get my h264 media i then use hadbrake to convert them to h265. on server 2 i have a nfs share mounted and mapped in the container i can see the drive and the file and folders in it but when i try to add a job to the queue it says it can not read or write too the destination. is there a way to get this to work?
  5. Hello i am having a problem using filebot i load a folder with a show and i try to rename it and i click on match i select thetvdb and then a box pops up asking to clarify the show i am looking for (Image 1.png) and then a second box pops up (image 2.png) but it is blank and i can not close the box the only way to get rid of it is to go in unraid docker and restart the container. is there a way to fix this?
  6. I am running Unraid 6.6.6 and other than the issue with the latest dev build of plex i have had no problems i am on plex Version 1.14.1.5488
  7. Hello i upgraded to Version 1.15.1.710 and now when i play a video it stops saying that the server can not direct play or transcode play the file. i have tried it on 20 different videos and it happens every time. the length of time that it will play before it cuts out is not consistent. how can i down grade to the prev version? unraid version 6.6.6
  8. ok i will continue to look for it. thank you again
  9. thank you for your quick reply. using the filezilla docker where would i find this setting?
  10. I too am having this same problem is there a fix or should i downgrade back to 6.5.3?
  11. yes i do have that many seeding so i will look in to r torrent. i have only 1 cache drive. do you know if rtorrentvpn supports PIA natively?
  12. i have an issue when i log in to the web gui for the server i get a blank list and an error msg saying that the connection was lost to the server. i have 653+ seeds. in order to get it back i have to login to the unraid server and restart the delugeVPN server. and it does not last long before i get the msg again. what can i do to help track down the problem?
  13. That worked for me thank you again