armsaw

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

armsaw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. I got this working today, I think there was a misunderstanding about which path the container needs mapped. The deCONZ application writes to: /root/.local/share/dresden-elektronik/deCONZ So that is the container path that needs to be mapped to appdata. I have mine set up like this screenshot and it is properly writing to appdata.
  2. Hoping somebody here can provide some assistance... I had Nextcloud up and running (including Letsencrypt & reverse proxy) up until a couple of days ago. I transferred a large amount of data, and caused my cache drive to hit 100% capacity. This led to corruption in my docker.img file. I rebuilt the docker image yesterday and everything is back and working fine except for Nextcloud. My settings still seem to be intact, but when I try to access either the IP address or my reverse proxy URL, nothing resolves. I see these lines in my logs: Stack trace: #0 /config/www/nextcloud/lib/private/AppFramework/Utility/SimpleContainer.php(125): OC\AppFramework\Utility\SimpleContainer->resolve('defaultTokenPro...') #1 /config/www/nextcloud/lib/private/ServerContainer.php(132): OC\AppFramework\Utility\SimpleContainer->query('defaultTokenPro...') #2 /config/www/nextcloud/lib/private/AppFramework/Utility/SimpleContainer.php(81): OC\ServerContainer->query('defaultTokenPro...') #3 /config/www/nextcloud/lib/private/AppFramework/Utility/SimpleContainer.php(104): OC\AppFramework\Utility\SimpleContainer->buildClass(Object(ReflectionClass)) #4 /config/www/nextcloud/lib/private/AppFramework/Utility/SimpleContainer.php(125): OC\AppFramework\Utility\SimpleContainer->resolve('OC\\Authenticati...') #5 /config/www/nextcloud/lib/private/ServerContainer.php(132): OC\AppF in /config/www/nextcloud/lib/private/AppFramework/Utility/SimpleContainer.php on line 110 PHP Fatal error: Uncaught OCP\AppFramework\QueryException: Could not resolve defaultTokenProvider! Class defaultTokenProvider does not exist in /config/www/nextcloud/lib/private/AppFramework/Utility/SimpleContainer.php:110 But I'm not sure what steps I should take. Any help would be much appreciated!
  3. Thank you so much for this guide! This saved me hours and hours of work, really appreciate it. I am, however, having a problem with my Mojave VM and I'm wondering if anybody might be able to help. I've followed the guide up to the point where I've copied the Clover EFI folder over to the EFI partition on my drive, and have removed the clover qcow2 image & the Mojave install .img file from my VM template. I am able to boot into Mojave and sign in, however the system apps are very unstable, and Finder crashes instantly upon trying to open it, before a Finder window even appears. Is there anything I can try to tweak in my settings to increase stability? I am not yet able to launch Clover Configurator to generate proper SMBIOS values as Finder and Spotlight constantly crash. In case it's relevant, I'm running dual Intel Xeon X5670 processors on a Supermicro X8DTL-iF motherboard. I'm attempting to pass 4 cores + 4 threads through to the VM. When I launch the VM in UnRAID, I receive the following error in the log: 2018-11-15 21:21:01.617+0000: Domain id=4 is tainted: high-privileges 2018-11-15 21:21:01.617+0000: Domain id=4 is tainted: custom-argv 2018-11-15 21:21:01.617+0000: Domain id=4 is tainted: host-cpu 2018-11-15T21:21:01.696397Z qemu-system-x86_64: -chardev pty,id=charserial0: char device redirected to /dev/pts/1 (label charserial0) Every time I stop & relaunch the VM, the "Domain id=" value in the log increases by 1. Here is my XML: <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <domain type='kvm' xmlns:qemu='http://libvirt.org/schemas/domain/qemu/1.0'> <name>Mojave</name> <uuid>ea91963a-4612-3ef8-99a6-12fa9461a7ad</uuid> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Linux" icon="linux.png" os="linux"/> </metadata> <memory unit='KiB'>8388608</memory> <currentMemory unit='KiB'>8388608</currentMemory> <memoryBacking> <nosharepages/> </memoryBacking> <vcpu placement='static'>8</vcpu> <cputune> <vcpupin vcpu='0' cpuset='8'/> <vcpupin vcpu='1' cpuset='20'/> <vcpupin vcpu='2' cpuset='9'/> <vcpupin vcpu='3' cpuset='21'/> <vcpupin vcpu='4' cpuset='10'/> <vcpupin vcpu='5' cpuset='22'/> <vcpupin vcpu='6' cpuset='11'/> <vcpupin vcpu='7' cpuset='23'/> </cputune> <os> <type arch='x86_64' machine='pc-q35-3.0'>hvm</type> <loader readonly='yes' type='pflash'>/usr/share/qemu/ovmf-x64/OVMF_CODE-pure-efi.fd</loader> <nvram>/etc/libvirt/qemu/nvram/ea91963a-4612-3ef8-99a6-12fa9461a7ad_VARS-pure-efi.fd</nvram> </os> <features> <acpi/> <apic/> </features> <cpu mode='host-passthrough' check='none'> <topology sockets='1' cores='4' threads='2'/> </cpu> <clock offset='utc'> <timer name='rtc' tickpolicy='catchup'/> <timer name='pit' tickpolicy='delay'/> <timer name='hpet' present='no'/> </clock> <on_poweroff>destroy</on_poweroff> <on_reboot>restart</on_reboot> <on_crash>restart</on_crash> <devices> <emulator>/usr/local/sbin/qemu</emulator> <disk type='file' device='disk'> <driver name='qemu' type='qcow2' cache='writeback'/> <source file='/mnt/user/domains/Mojave/clover.qcow2'/> <target dev='hdc' bus='sata'/> <boot order='1'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='2'/> </disk> <disk type='file' device='disk'> <driver name='qemu' type='raw' cache='writeback'/> <source file='/mnt/user/domains/Mojave/vdisk3.img'/> <target dev='hdd' bus='sata'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='3'/> </disk> <controller type='usb' index='0' model='ich9-ehci1'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x7'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci1'> <master startport='0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci2'> <master startport='2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x1'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci3'> <master startport='4'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x2'/> </controller> <controller type='sata' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x1f' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='0' model='pcie-root'/> <controller type='pci' index='1' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='1' port='0x10'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='pci' index='2' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='2' port='0x11'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x1'/> </controller> <controller type='pci' index='3' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='3' port='0x12'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='4' model='pcie-root-port'> <model name='pcie-root-port'/> <target chassis='4' port='0x13'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x3'/> </controller> <controller type='virtio-serial' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x02' slot='0x00' function='0x0'/> </controller> <interface type='bridge'> <mac address='52:54:00:b3:7d:08'/> <source bridge='br0'/> <model type='e1000-82545em'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x01' slot='0x00' function='0x0'/> </interface> <serial type='pty'> <target type='isa-serial' port='0'> <model name='isa-serial'/> </target> </serial> <console type='pty'> <target type='serial' port='0'/> </console> <channel type='unix'> <target type='virtio' name='org.qemu.guest_agent.0'/> <address type='virtio-serial' controller='0' bus='0' port='1'/> </channel> <input type='tablet' bus='usb'> <address type='usb' bus='0' port='1'/> </input> <input type='mouse' bus='ps2'/> <input type='keyboard' bus='ps2'/> <graphics type='vnc' port='-1' autoport='yes' websocket='-1' listen='0.0.0.0' keymap='en-us'> <listen type='address' address='0.0.0.0'/> </graphics> <video> <model type='qxl' ram='65536' vram='65536' vgamem='16384' heads='1' primary='yes'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x0'/> </video> <memballoon model='virtio'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x03' slot='0x00' function='0x0'/> </memballoon> </devices> <qemu:commandline> <qemu:arg value='-usb'/> <qemu:arg value='-device'/> <qemu:arg value='usb-mouse,bus=usb-bus.0'/> <qemu:arg value='-device'/> <qemu:arg value='usb-kbd,bus=usb-bus.0'/> <qemu:arg value='-device'/> <qemu:arg value='isa-applesmc,osk=REDACTED'/> <qemu:arg value='-smbios'/> <qemu:arg value='type=2'/> <qemu:arg value='-cpu'/> <qemu:arg value='Penryn,vendor=GenuineIntel,kvm=on,+invtsc,+ssse3,+sse4_2,+popcnt,vmware-cpuid-freq=on,'/> </qemu:commandline> </domain> Any help would be much appreciated!