RacerX10

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RacerX10

  • Rank
    Newbie
  1. Been through all 3 SpaceInvader videos, did everything I can find. Still get Code 43 on my Windows 10 VM. Things I've done : * Set PCIe ACS override to "both" in VM Manager * Used Q35 Machine Type in VM settings * Tried both downloaded from web and downloaded from card ROM BIOS * Put this line "append vfio-pci.ids=8086:1901,10de:1187,10de:0e0a pcie_acs_override=downstream,multifunction initrd=/bzroot" in the Unraid OS area of flash device settings * Updated BIOS on motherboard to latest * Confirmed
  2. Thermaltake Core V21 please !
  3. That's great info, thanks. I learned something today ! Looks like maybe a port conflict ? root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='unifi-controller' --net='bridge' --log-opt max-size='50m' --log-opt max-file='1' -e TZ="America/Chicago" -e HOST_OS="Unraid" -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -p '3478:3478/udp' -p '8080:8080/tcp' -p '8443:8443/tcp' -p '8880:8880/tcp' -p '8843:8843/tcp' -p '10001:10001/udp' -v '/mnt/user/appdata/unifi-controller':'/config':'rw' 'linuxserver/unifi-controller' b1d44e3bb58220560c99b3468657c96060c5
  4. Getting the "latest" unifi-linuxserver docker, i keep getting EXECUTION ERROR (server error) when I start it up. I've deleted the appdata and tried to reinstall, same issue. Where do I start ? Thanks !
  5. Could I see the rest of your settings page ? Mine definitely doesn't work that way.
  6. What I'm finding is that, for example, my "UPS Load" value is stuck on 18 watts permanently. That's not an unreasonable value, because it matches what's on the display of the UPS from time to time, but it certainly doesn't stay there all the time.
  7. So I got my APC ups (connected via usb) configured and apparently working, but I've noticed that the "UPS LOAD" seems to be fixed at whatever rate it was on when the service first started .. it's not changing from the initial value. Should that figure be updating at some rate ? Thanks !