ArtVandelay

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ArtVandelay

  • Rank
    Newbie
  1. ya i’ve tried to run multiple servers and end up with the same overall result. @SirenTurns out i’m a big dumb dumb though and my unraid mobo only supports pci-e 2.0 and it’s running at 8x 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😭😭😭😭
  2. i’ve run a iperf3 test and gotten up to 27gbps but it’s seems to be a single thread limitation since i’ll have one core pinned to 100% on the unraid side. I tried running multiple servers on different ports but it seems to stick to one core. Maybe I can run multiple instances and pin some cores. I’ll also set up some ram disks tmr and report back.
  3. @Siren just wanted to thank you for the quick tutorial to get these cards working - took all of 20 mins to update and install both cards and i now have a flawless 40g connection between my main pc and unraid.
  4. ive tried both and it quickly redirects to a long address ie: 3838438r834839r576289f8f7s39g0s8acbfdb.unraid.net (which it usually does on my local network) but i immediately get a ERR_NAME_NOT_RESOLVED error. Just to clarify. I can still access the web gui on my local network while a wireguard device is connected. Just not on the wireguard connected device itself.
  5. I apologize if this has already been covered but im having issues accessing unraids web gui while connected through wireguard but am able to access various dockers and other devices on my network. Even the controlIR app works. Im so lost im not even sure how to further describe this issue. Any help would be greatly appreciated.