CBMX

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About CBMX

  • Rank
    Newbie
  1. Also, using xfs_repair: xfs_repair -v /dev/sde Phase 1 - find and verify superblock... bad primary superblock - bad magic number !!! attempting to find secondary superblock... ..found candidate secondary superblock... unable to verify superblock, continuing... [dots, a lot of dots]
  2. Yes, yes, it is strange, but it is what it is... and I dont understand why. Also I did lost my VM. And How do I know it is the VM and not the disk?, because I did it twice!!, first time i thought "Mhh... I did forget to format this disk!?", now, second time i have lost not only the disk VM and the work that was there, I will also have to spend 4 hours copying data to the disk... 1. I did create my VM (with help of Spaceinvader One's macinabox) 2. I did play around with my new machine, setting up for some work... 3. I did install a some dockers and configure them....
  3. Hi!, Im a newbie in Unraid so I apologize in advance if this post is not new, or correctly situated. Also, thanks in advance for the help!. Im having problems with the video display on vms, when I start the computer the videocard is at irq 11, but when I fire up the VM it got changed to IRQ 16 and disabled, and the video wont start. My hardware config is: MSI z97 pcmate i7 4790K 16Gb 2x8Gb ddr3 1600mhz. MSI gamer gtx 970 I Know by fact (i checked on my new computer) that it shoud be painless... but is not! So what I really want