Yanos!

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Yanos!

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I love how much docker apps are available and not resources intensive they are. In 2020, I would like to see SSD array support and multiple array.
  2. So, as expected, I did not received any comments on this. Let me correct that. I have setup a Windows 2016 VM and the 4 passthrough NICs are working. I followed the tutorial from Spaceinvader One as the first time and I can't get my pfSense VM detect my NICs. Can it be a driver issue? Any input welcomed. Thank you.
  3. I thought I deleted this post few minutes after I realized it wasn't in the good place. Seems it's not the case. I don't see where I can delete it though...
  4. Hi guys, Long story short. I use a Dell T30. I was running unRAID 6.7.2. A VM with pfense was working as it should. I bought a HBA card for my disks along with 2 SSDs and installed the new hardware. The server booted normaly and everything was working fine. About 30 hours after that, my server became unresponsive and thought it died. I have a second T30, so I moved everything in this server. Everything worked fine, except my HP Quad ports NIC that I used for pfsense did not work anymore. The lights of the NIC lit, but the card was closing it down few seconds later. So I thought the
  5. Hi guys, Long story short. I use a Dell T30. I was running unRAID 6.7.2. A VM with pfense was working as it should. I bought a HBA card for my disks along with 2 SSDs and installed the new hardware. The server booted normaly and everything was working fine. About 30 hours after that, my server became unresponsive and thought it died. I have a second T30, so I moved everything in this server. Everything worked fine, except my HP Quad ports NIC that I used for pfsense did not work anymore. The lights of the NIC lit, but the card was closing it down few seconds later. So I thought the
  6. Well, it's my turn to ask for help... Sigh...😞. Real pain for me so far. All of a sudden, my mariadb used for Nextcloud stopped working. I don't know that caused this. I managed to find in the .err log that a pending transaction needed to commit or rollback. I commited it. Now, I see this in the unRAID docker logs and Nextcloud don't work: [services.d] starting services [services.d] done. 191103 18:21:44 mysqld_safe Logging to syslog. 191103 18:21:44 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /config/databases It's been a week or so that I'm working to fix this and I'm a the