Jump to content

GPU Passthrough Troubles - RX560 on 6.5


acer589

Recommended Posts

So, I'm trying to get a Windows VM with GPU passthrough working. It works totally fine with KVM for the video. But as soon as I switch it to the AMD card with the AMD audio it won't start up. Here's the libvirt logs:

 

2018-07-28 15:30:01.706+0000: 7370: info : libvirt version: 4.0.0
2018-07-28 15:30:01.706+0000: 7370: info : hostname: IO
2018-07-28 15:30:01.706+0000: 7370: warning : qemuDomainObjTaint:5531 : Domain id=1 name='Windows 10' uuid=363383e5-6fd0-685e-1b7b-0dab6368032c is tainted: high-privileges
2018-07-28 15:30:01.706+0000: 7370: warning : qemuDomainObjTaint:5531 : Domain id=1 name='Windows 10' uuid=363383e5-6fd0-685e-1b7b-0dab6368032c is tainted: host-cpu
2018-07-28 15:30:02.006+0000: 7366: error : qemuMonitorIORead:611 : Unable to read from monitor: Connection reset by peer
2018-07-28 15:30:02.007+0000: 7366: error : qemuProcessReportLogError:1914 : internal error: qemu unexpectedly closed the monitor: 2018-07-28T15:30:01.981128Z qemu-system-x86_64: -device vfio-pci,host=02:00.0,id=hostdev0,bus=pci.0,addr=0x5: vfio error: 0000:02:00.0: failed to setup container for group 16: failed to set iommu for container: Operation not permitted
2018-07-28 15:34:10.589+0000: 7368: warning : qemuDomainObjTaint:5531 : Domain id=2 name='Windows 10' uuid=363383e5-6fd0-685e-1b7b-0dab6368032c is tainted: high-privileges
2018-07-28 15:34:10.589+0000: 7368: warning : qemuDomainObjTaint:5531 : Domain id=2 name='Windows 10' uuid=363383e5-6fd0-685e-1b7b-0dab6368032c is tainted: host-cpu
2018-07-28 15:34:10.768+0000: 7366: error : qemuMonitorIORead:611 : Unable to read from monitor: Connection reset by peer
2018-07-28 15:34:10.769+0000: 7366: error : qemuProcessReportLogError:1914 : internal error: qemu unexpectedly closed the monitor: 2018-07-28T15:34:10.735579Z qemu-system-x86_64: -device vfio-pci,host=02:00.0,id=hostdev0,bus=pci.0,addr=0x5: vfio error: 0000:02:00.0: failed to setup container for group 16: failed to set iommu for container: Operation not permitted
2018-07-28 15:34:10.969+0000: 7368: error : qemuProcessReportLogError:1914 : internal error: process exited while connecting to monitor: 2018-07-28T15:34:10.735579Z qemu-system-x86_64: -device vfio-pci,host=02:00.0,id=hostdev0,bus=pci.0,addr=0x5: vfio error: 0000:02:00.0: failed to setup container for group 16: failed to set iommu for container: Operation not permitted

I'm not super familiar with UnRAID or Linux but if more info is needed to help, just tell me how to get it and I'll do it.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...