brasiledo

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by brasiledo

  1. Having weird playback issues what seems to be new tv shows, where it only plays locally from one tv. When I test local play back from a web browser it will not load and from certain TVs locally. Remote users started reporting this issue and i was able to replicate it only from these devices. Also, its only a certain new shows but not all Here are logs I just pulled from the event: Jan 05, 2021 08:23:08.000 [0x14718d435700] ERROR - [Transcoder] Error while decoding stream #0:1: Input/output error Jan 05, 2021 08:23:10.923 [0x14715c3e1700] DEBUG - [Transcode] Exists("/tmp/Transcode/Sessions/plex-transcode-op8zrkoc1khqki85qvvy1ewz-4d430dbf-6372-4d7b-b64c-060730503b47/init-stream0.m4s") => 0 Jan 05, 2021 08:23:10.923 [0x14718dcdf700] DEBUG - Completed: [192.168.1.19:63650] 404 GET /video/:/transcode/universal/dash/op8zrkoc1khqki85qvvy1ewz/0/initial.mp4 (9 live) TLS GZIP 120098ms 458 bytes (pipelined: 1) Jan 05, 2021 08:23:11.000 [0x1470d3dfe700] ERROR - [Transcoder] [eac3_eae @ 0x754ec0] EAE timeout! EAE not running, or wrong folder? Could not read '/tmp/pms-f7b23fa4-dc9e-4799-8a2a-100251c08554/EasyAudioEncoder/Convert to WAV (to 8ch or less)/op8zrkoc1khqki85qvvy1ewz_468-0-168.wav' Jan 05, 2021 08:23:11.000 [0x14715c9e4700] ERROR - [Transcoder] [eac3_eae @ 0x754ec0] error reading output Jan 05, 2021 08:23:11.000 [0x14718c62e700] ERROR - [Transcoder] Error while decoding stream #0:1: Input/output error Jan 05, 2021 08:23:14.000 [0x14715c3e1700] ERROR - [Transcoder] [eac3_eae @ 0x754ec0] EAE timeout! EAE not running, or wrong folder? Could not read '/tmp/pms-f7b23fa4-dc9e-4799-8a2a-100251c08554/EasyAudioEncoder/Convert to WAV (to 8ch or less)/op8zrkoc1khqki85qvvy1ewz_468-0-169.wav' Jan 05, 2021 08:23:14.000 [0x1470d3dfe700] ERROR - [Transcoder] [eac3_eae @ 0x754ec0] error reading output Jan 05, 2021 08:23:14.000 [0x14718d8dd700] ERROR - [Transcoder] Error while decoding stream #0:1: Input/output error Jan 05, 2021 08:23:17.000 [0x14718c62e700] ERROR - [Transcoder] [eac3_eae @ 0x754ec0] EAE timeout! EAE not running, or wrong folder? Could not read '/tmp/pms-f7b23fa4-dc9e-4799-8a2a-100251c08554/EasyAudioEncoder/Convert to WAV (to 8ch or less)/op8zrkoc1khqki85qvvy1ewz_468-0-170.wav' Jan 05, 2021 08:23:17.000 [0x14715c9e4700] ERROR - [Transcoder] [eac3_eae @ 0x754ec0] error reading output Jan 05, 2021 08:23:17.000 [0x14715c3e1700] ERROR - [Transcoder] Error while decoding stream #0:1: Input/output error Jan 05, 2021 08:23:20.000 [0x14718d8dd700] ERROR - [Transcoder] [eac3_eae @ 0x754ec0] EAE timeout! EAE not running, or wrong folder? Could not read '/tmp/pms-f7b23fa4-dc9e-4799-8a2a-100251c08554/EasyAudioEncoder/Convert to WAV (to 8ch or less)/op8zrkoc1khqki85qvvy1ewz_468-0-171.wav' Jan 05, 2021 08:23:20.000 [0x14718c62e700] ERROR - [Transcoder] [eac3_eae @ 0x754ec0] error reading output Plex version 1.21.1.3842
  2. I actually just got it working again, I just changed the container path to /Movies and re added it to root folders in Radarr. For some reason it wasn't working with /Media which is what I use for Sonarr. I'm not completely sure if that was the root cause but at least its fixed.. Thanks for the help and step in the right direction!
  3. They are both pointed to /mnt/user/Downloads/
  4. ich777/radarr Unraid - Recently started running into an issue with Radarr not being able to import movies, stating permissions denied to /Media folder for import. I've tried applying Chmod 777 to this folder with no luck
  5. Having an issue when trying to connect custom script to trigger on import. Getting this message: ApplicationName='/tools/Radar_completion.sh', CommandLine='', CurrentDirectory='', Native error= Access denied I tried CHOWN on the folder permissions to 'nobody' but still the same issue. Are there specific credentials radarr is authenticating?
  6. Radarr UI 'unable to connect' Out of nowhere, radar UI not able to load. I have tried re-adding the docker and restoring config and nzbdrone.db files but still not able to work. All other dockers working fine and Radarr was working fine yesterday. No changes have been made since last working
  7. out of nowhere, radar UI not able to load. I have tried readding the docker and restoring config and nzbdrone.db files but still not able to work. All other dockers working fine and Radarr was working fine yesterday. No changes have been made since last working
  8. Fix Common Problems is reporting a Machine Check Events error I attached the syslog can someone please help Thanks in advance! syslog
  9. Fix Common Problems is reporting a Machine Check Events error with the following fix Your server has detected hardware errors. You should install mcelog via the NerdPack plugin, post your diagnostics and ask for assistance on the unRaid forums. The output of mcelog (if installed) has been logged Attached syslog, can someone please help Thanks in advance! syslog