Goobaroo

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Goobaroo

  1. Yes, I'm just in the process of getting API access to Curse, that should help.
  2. Does refactoring our unraid-templates repository, renaming application XML files for example break anything? I'm guessing it will not break, given the files are read in as they are and generate the appropriate store listing. But I thought I would double check. Thanks
  3. I push an update. Should be available at 4.2.4 now.
  4. Fixed. You should see an update available. Before updating, delete the install files in your ftboceanblock directory. /mnt/user/appdata/ftboceanblock/serverinstall_91_* That will force the update on next start.
  5. Yes, I do, and I have. Versions 1.10.1 and 1.11.0 are available, latest will get you 1.11.0
  6. There is a OPS environment variable where you can add a comma separated list of minecraft player names, when the server starts up it will grant OP permissions to those users. You can then run any admin commands in game.
  7. @GonjaT, @rmeaux, @RazorX, @GH0ST2117, @Bob_Flem I've applied the patch provided by Mojang. No other updates to file versions.
  8. Done. Let me know if there are any issues. It is a whopper of a pack starting with 5 gigs of memory for the server.
  9. Thanks @Bob_Flem, I was going to say the same. Looks like the new appdata/skyfactory4 directory doesn't innately have write permissions. I'll check if there is something I can add to fix that when creating the container's working directory
  10. Awesome, thanks! I was looking at the <Network> block, not the config items. I've fixed them, it should clear the error.
  11. They both have directories in /mnt/appdata where you should be able to find the server.properties Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Sorry if this is the wrong place, but I'm trying to figure out why my templates are throwing "No container port set. Set to 25565 (Port for the server)" They do contain both HostPort and ContainerPort, all be it the same value. I'm guessing it's possibly an error further up the XML that I'm overlooking? I'm sure as with most code issues a second pair of eyes will reveal the obvious error on my part. https://github.com/Goobaroo/unraid-templates Thanks
  13. @RazorX SF4 is up, if you want to give it a go.
  14. This is fantastic, thanks very much. One issue with the instructions linking to the script. The casing on /css/ in the url is wrong and causes a 404.
  15. Thanks @GonjaT. I've added the port to the default install. I had overlooked it and should be updated in the next couple hours in Community Apps.
  16. Standard Minecraft port 25565. I’ll add it to the top post. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. Summary: Support for Goobaroo game server docker containers, primarily modded minecraft servers. DockerHub: https://hub.docker.com/repositories/goobaroo I wanted to produce server docker containers that were upgradable and self installing direct from curseforge. I'm just getting started, but wanted to share what I have so far. Current Available Servers: Sky Factory One v.1.0.4 - https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/skyfactory-one Sky Factory 4 v4.2.4 - https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/skyfactory-4 FTB OceanBlock v1.11.0 - https://www.feed-the-beast.com/modpack/ftb_oceanblock Enigmatica 6 v0.5.21 - https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/enigmatica6 FTB Skyfactory 3 v3.0.21 - https://feed-the-beast.com/modpack/ftb_presents_skyfactory_3 FTB Skyfactory 2.5 v2.5.8 - https://feed-the-beast.com/modpack/ftb_presents_skyfactory_2_5 Note, that I had to install Garden of Glass manually when installing the client though ATLauncher. I also had to enable InfiniteInvo-1.0.52 that was listed under Optional Mods I'm trying to keep the servers as consistent as possible. Common options include: Runs on port 25565 OPS, allows you to set list of users with Operator privileges JVM_OPTS: Tweak memory to suit your needs, but they are defaulted to recommended. EULA, needs to be set to true. Defaults to false. This is for the Mojang EULA available at https://account.mojang.com/documents/minecraft_eulaServer will not start without accepting. If you are having troubles installing, please make sure that the permissions for the /mnt/appdata directory are correct. Important: Please update your containers with the latest version from today, Dec 13, 2021. These containers include the fix for log4j exploit CVE-2021-44228. This is a remote code execution exploit. https://www.minecraft.net/en-us/article/important-message--security-vulnerability-java-edition
  18. I had similar issues and fixed it with setting the scaling_governor value using a script. I have it check to see if my VM is running and then set the profile to performance. You can check what yours are set to: cat /sys/devices/system/cpu/cpu[0-9]*/cpufreq/scaling_governor I just have the script run every 5 minutes, if there is nothing to do, then it does nothing. I published the script here: https://github.com/Goobaroo/unraid-setCPUgovernor Reference here: https://wiki.archlinux.org/title/CPU_frequency_scaling#Scaling_governors
  19. So, seems the end answer was a combination of heat and power. I replaced the case, with a Phanteks Enthoo 719. Way better air flow, way more fans. Replaced the 750W PSU with a 1000W and the server was able to complete it's rebuild of one of the drives. There are 8 WD Red HDDs in there. So the combination of all the drives being on, the more powerful CPU probably drawing more power was clearly tripping the PSU. I'm going to mark this as solved. Thanks for talking through it with me.
  20. No, the LSI 9201-8i card I have has passive cooling. But was in use on the previous motherboard and CPU (i5-6500) since November with no issue.
  21. @JonathanM, your opinion here would be appreciated. Right before the latest shutdown I got the error "Array has 7 disks with read errors", all my disks. I was rebuilding a drive at the time, but other searches seem to point to a power issue.
  22. Thanks @JonathanM, I did hit the base of the CPU with a laser thermometer, but you're right. Not a very accurate measurement. Usually on reboot the BIOS has the CPU in the 40-50 C range. It would help if Unraid could detect the thermal sensors like it did on my old setup, but loading the nct6775 driver doesn't return anything. Despite that being the recommendation from sensors-detect. But the uptimes are all over the place. Week, day, hours. I'm willing to swap the Power Supply to see if it fixes it.
  23. I'm going to replace the power supply and see if that clears it finally. Heat seems fine now with the new case, there is a Nuctua NH-D9L on the CPU and it is cool to the touch. Power is the next most likely issue.