pzen

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About pzen

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello, Well I just understood why I no longer had the dri directory the graphics card is used by a VM I stopped the VM and found the directory Sorry for the inconvenience Have a good day
  2. Hello I certainly made a mistake I no longer have the dri directory Despite having modified the go file and using the modprobe command radeon the directory What settings do I have to make to find this dri directory? I have no problem with the Radeon TOP plugin Thank you very much in advance for your help Have a good day
  3. Thank you for the feedback Have a good day
  4. Good morning all I changed my configuration I went to a Ryzen 5 3600 on an MSI X470 motherboard for the garphic card I exchanged my HD4850 on a PC to recover an HD 7870 Could you tell me what selection I should make to install Jellyfin-AMD-Intel-Nvidia again? Thank you in advance for your help
  5. Hello, Indeed my configuration is old. I put this machine together with piece recovery and secondhand components so that I could experience Unraid and its surroundings. Maybe later I will assemble a configuration with newer components. Thank you very much for the help you have given Have a good day
  6. thank you very much After using the 'modprobe radeon' command I finally have access to the application (I'm happy) On the other hand, in the event of a restart of the server, it is necessary to restart pr 'modprobe radeon’ How can I get the command to be taken directly when starting the server? And I send you the points entered in Jellyfin did not hesitate to tell me if I made a mistake (picture below) And last question how to verify that the garphic card is solicited?
  7. Bonjour a tous, je rencontre aussi la même difficulté avec le docker jellyfin AMD intel Nvidia. Pour ma part j'ai modifié le fichier /boot/config/go mais malgré un redémarrage je n'ai pas de répertoire dri (ma CG est certainement trop ancienne) j'ai posé des questions sur ce topic https://forums.unraid.net/topic/102787-support-ich777-jellyfin-amdintelnvidia/ désolé si mes questions sembles simples, mais je découvre Unraid et son environnement Bonne fin de journée
  8. Hello Thanks for the information I am new to Unraid, is it possible to install the drivers manually? (Retrieving a file to start its execution in Unraid via a terminal) If so could you indicate the commands or a link explaining how to do this? Have a good day
  9. Hello Can you do "ls /dev/dri" and post the output here? Directory / dri not created should we do it manually ? or normally this is done when setting up the installation of Jellyfin AMD / Intel / Nvidia ? See the screenshot below This looks all good and the driver is loaded, are you on Unraid 6.9.0? Yes I am using 6.9.0 (updated to the latest version today) Are you sure that you set the iGPU to be the first boot device or better speaking have you installed also a dedicated GPU in your system? Yes I have a dedic
  10. Here is a partial of the Lsmod md_mod 45056 5 amdgpu 4308992 0 gpu_sched 20480 1 amdgpu i2c_algo_bit 16384 1 amdgpu drm_kms_helper 163840 1 amdgpu ttm 73728 1 amdgpu drm 356352 4 gpu_sched,drm_kms_helper,amdgpu,ttm backlight 16384 2 amdgpu,drm agpgart 32768 2 ttm,drm i2c_core 45056 4 drm_kms_helper,i2c_algo_bit,amdgpu,drm syscopyarea 16384 1 drm_kms_helper sysfillrect 16384 1 drm_
  11. Hello, And thanks for your help Yes I restarted after making the change to the go file and I just do the modprobe amdgpu command manually in addition I look for you indicated the lsmod
  12. Hello I did activate the AMD drivers by modifying the go file My graphics card: VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD / ATI] RV770 [Radeon HD 4850] My CPU: AMD Athlon ™ 64 X2 Dual Core 6400+ @ 3217 MHz
  13. Hello, Sorry for my English I'm using a translator (Google translation) (French) At the end of the installation I have the following error: docker: Error response from daemon: error gathering device information while adding custom device "/ dev / dri": no such file or directory. Is the directory to be created manually and should I drop the graphics card drivers or other element for it to be taken into account? Use Unraid 6.9.0 Thank you for your work on integrating AMD graphics cards for Jellyfin Good evening