Jump to content

cyruspy

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About cyruspy

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Well, found an old backup of the initial setup. Used the initial config with less disks to figure out which drives are for parity, added the additional 4 disks that were included afterwards and market parity as OK. Filesystem mounted, and currently cleaning out encrypted files.
  2. Well, I got owned (somehow, I still don't know how). As I neglated to disable the default pendrive share, all the files related to the UNRAID installation are encrypted. Is there any known procedure to figure out disk roles in the disk set (volume configuration) in order to recover?, I recall that autodiscovery reading from the disks was not a feature.
  3. Hello!, Anybody has experience with P222 in JBOD mode?. I've read some references of that being supported in newer firmware versions. I need to deploy a remote Microserver Gen8 and it's the only supported addon card (using other HBAs will force fans to full speed). Option 1 (if JBOD possible): - plug disk cage to the P222 (might enable hotplug?) - mod the Microserver to connect 2xSSD disks to the onboard ports with SAS to SATA breakout cables Option 2 (if JBOD not supported) - keep cage connected with MB - mod the Microserver to connect 2xSSD disks to the P222 and setup a RAID1 volume. In any case, I would use the resulting SSD setup for cache. Second option would be ugliest since unRAID would think it's unprotected, but looks like it would be cosmetic. If hotplug is possible with P222, that would be desired thought.
  4. Anybody have seen high memory usage?, just had to kill the container because it was consuming 28GB of memory. 4 cameras, copy only (no enconding)
  5. user@nas03:/mnt/user/downloads/done$ ls -l /mnt/cache/appdata/emby/ total 0 drwxr-xr-x 1 user users 566 Aug 27 02:00 cache/ drwxr-xr-x 1 user users 130 May 25 15:37 config/ drwxr-xr-x 1 user users 670 Aug 30 03:17 data/ drwxr-xr-x 1 user users 2716 Aug 30 03:17 logs/ drwxr-xr-x 1 user users 24 May 17 12:13 metadata/ drwxr-xr-x 1 user users 676 May 25 15:39 plugins/ drwxr-xr-x 1 user users 54 Jun 16 00:00 plugins\\\\Statistics/ drwxr-xr-x 1 user users 14 May 17 00:38 root/ drwxr-xr-x 1 user users 0 Aug 30 03:17 transcoding-temp/
  6. It takes around 25 seconds from application launch to login stage. The data is on SSD cache, also any following retries take the same time. Once logged in, it's quite snappy.
  7. I've moved from RPM install on openSUSE to this container on unRAID, everything works fine from an ShieldTV client once it loads, but initial loading of the server connection is kinda slow (10's of seconds). I don't recall having this initial delay before, does it sound familiar?, is there anything I can tweak to fix that?
  8. Installing perl allowed me to install the plugin. May I suggest to comment that it's a requirement in the main information section of the "App"? (found a reference in the changelog, but to be honest, I didn't reach that far before attempting installation) Thanks!
  9. It's not part of the logs, only appears in the installation screen: plugin: installing: https://raw.githubusercontent.com/kubedzero/unraid-snmp/master/snmp.plg plugin: downloading https://raw.githubusercontent.com/kubedzero/unraid-snmp/master/snmp.plg plugin: downloading: https://raw.githubusercontent.com/kubedzero/unraid-snmp/master/snmp.plg ... done plugin: run failed: /bin/bash retval: 1 Updating Support Links Finished Installing. If the DONE button did not appear, then you will need to click the red X in the top right corner
  10. Well, after the "exit 1" message, the plugin is not listed in the "installed plugin" section.
  11. Hello, What would be the cleanest way to handle bridging?, I would like to use two physical network cards, one with 10GbE as uplink to a switch which will pass several VLANs and a 6 ports gigabit card to connect other machines effectively acting as a switch. The usecase is the UnRAID box is a different room than the physical switch and in the same "remote" room I have other machines that need to reach the uplink switch through the NAS. Some of thow gigabit ports will be in access mode, others in trunk passing several VLANs too.
  12. Is this line expected?: Jun 6 16:53:49 nas03 root: plugin: skipping: /usr/local/emhttp/plugins/snmp/README.md already exists
  13. Well, I can confirm the UID keeps going back to the default one. Have to fix it from time to time... Just changed it at /boot/config/passwd, hope that fixes it.
  14. Installed a couple of other plugins without issues. From the logs: Jun 6 16:53:10 nas03 rpcbind[17554]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd) Jun 6 16:53:15 nas03 emhttpd: cmd: /usr/local/emhttp/plugins/community.applications/scripts/pluginInstall.sh install https://raw.githubusercontent.com/kubedzero/unraid-snmp/master/snmp.plg Jun 6 16:53:16 nas03 root: plugin: creating: /usr/local/emhttp/plugins/snmp/README.md - from INLINE content Jun 6 16:53:16 nas03 root: plugin: running: anonymous Jun 6 16:53:20 nas03 rpcbind[17623]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd) Jun 6 16:53:30 nas03 rpcbind[17705]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd) Jun 6 16:53:40 nas03 rpcbind[17788]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd) Jun 6 16:53:49 nas03 emhttpd: cmd: /usr/local/emhttp/plugins/community.applications/scripts/pluginInstall.sh install https://raw.githubusercontent.com/kubedzero/unraid-snmp/master/snmp.plg Jun 6 16:53:49 nas03 root: plugin: skipping: /usr/local/emhttp/plugins/snmp/README.md already exists Jun 6 16:53:49 nas03 root: plugin: running: anonymous Jun 6 16:53:51 nas03 rpcbind[17886]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd) Jun 6 16:54:00 nas03 rpcbind[17924]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd) Jun 6 16:54:10 nas03 rpcbind[18007]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd) Jun 6 16:54:20 nas03 rpcbind[18043]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd) Jun 6 16:54:30 nas03 rpcbind[18080]: connect from 10.2.0.223 to getport/addr(mountd)