Jump to content

macmann

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About macmann

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have shows in my unraid box set to /media/tvshows/. Same folder for both SAB and Sonarr. Problem is when the show downloads, the file moves to the /media/tvshows/ folder but NOT the subfolder of the actual show. I have to manually move them myself. Any thoughts?
  2. Just installed a Nvidia GForce GTX 1050 Ti from Gigibyte. Monitoring the WATCH NVIDIA-SMI command shows videos in 1080p utilizing approx 12% GPU. When I play 4k, it freezes just like before and GPU shows 1%. Anyone know what the issue could be?
  3. I'm willing to pay someone to fix my high cpu fan issue. PM me if interested
  4. I got the data back. Apparently, I wiped the entire file on the controller chip. I had to rerun the frusdr utility at a dos prompt. This rewrote the data back into the chip. I still have a problem with high speed on the fans. Any suggestions?
  5. Anyone know why I am getting this error? Also see below screen showing only one temp sensor. I ran a command that wiped out all the sensors. How can I get them back? ipmitool -c sdr SDRR successfully erased Err in cmd get sensor sdr info Get SDR 0000 command failed: Requested sensor, data, or record not found Get SDR 0000 command failed: Requested sensor, data, or record not found Get SDR 0000 command failed: Requested sensor, data, or record not found Get SDR 0000 command failed: Requested sensor, data, or record not found Get SDR 0000 command failed: Requested sensor, data, or record not found
  6. Someone on this forum must have found a solution?
  7. I have an intel s2600CP board with 7 fan headers. I have disabled all but header 4. The IMPI tool sees fan header 4 and shows the fan spinning at 8400RPM. It sounds like a jet. How can I lower the fan speed or base the fan speed on a temp reading?
  8. does anyone know why I can't see the PWM controller for fan controller in Unraid? I'm using an Intel S2600CP board.
  9. I built my unraid server more than a year ago. I am using dual xeon processors on a S2600CP board with artic chiller fans. All of a sudden now, the fans won't slow down. Motherboard temp is at 32 degrees. I tried to uninstall the dynamix fan control and reinstall and no luck. Using Dynamix Temp Plug in, I see coretemp and my processor and mb temp is selected. Using the Dynamix Fan control the PWM controller shows none. I'm not sure if there was one there before. I updated to the latest unraid version and no luck. Does anyone have suggestions to bring this fan speed down?
  10. Is there a card that works with unraid that will support mini sas hd ?
  11. Cable I was hoping to use but backplane has two mini sas hd jacks.