Chaotic

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Chaotic

  • Rank
    Newbie
  1. Happy Birthday Unraid. Only had a server for a bit but thanks to Unraid it's been rock solid.
  2. Update on this it continued till today when I had time to actually look into it and attempted to reinstall qbittorrent docker and that seemed to fix the problem for about 30 mins and then it started back up again. I'm going to switch everything over to transmission for now so I can get back to my things working and then I'll keep checking this since I like qbittorrent better.
  3. Command: root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='qbittorrent' --net='bridge' -e TZ="America/New_York" -e HOST_OS="unRAID" -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -p '6881:6881/tcp' -p '6881:6881/udp' -p '8080:8080/tcp' -v '/mnt/user/downloads/':'/downloads':'rw' -v '/mnt/user/appdata/qbittorrent':'/config':'rw' 'linuxserver/qbittorrent' 26056657944ef7a9499bc90cbf235d017d0bedd681b13e98a4b123b9aa7b6481 The command finished successfully! tower-diagnostics-20181120-0937.zip
  4. So been using this for a couple months now and it has been working fine. When I woke up this morning it is refusing to connect to the webUI. I get the login page and then when I log in it either says Or it appears to log in and I see the layout (categories on the left then torrents and details split on the right) but each section says I checked one of my torrent sites and it seems like my torrents aren't going either. I've checked for updates (and took an update) to the docker but still getting the same result. The logs for it are