Jump to content

mb01

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mb01

  • Rank
    Member
  1. Hi guys, I have been getting an error for a few days: ./run: line 3: /usr/local/openvpn_as/scripts/openvpnas: No such file or director Everything was working fine just a week ago. Noticed I couldnt connect anymore and checked the logs. Any help would be highly appreciated since google didnt give a lot of answers.
  2. Has anyone been able to get their Vega 56 to work with a VM? Having problems with it. GPU is being handed off to the VM but my screen just stays black. I dumped the BIOS as per the unraid manual, no luck unfortunately Any help or feedback would be nice. Thanks
  3. Thank you Squid, appreciated. Will try that
  4. Hi guys, for a week now my Parity drive and disk 3 do not spin down automatically. The spin down delay was set to default at first (which is supposed to spin the disks down after 2 hours) and it spins down disks 1 and 2 but somehow ignores the parity and disk 3. Even setting it to spin down in the individual disk settings doesnt do the trick. When I spin them down manually they will spin right back up. I tried disabling docker container to see if one of them is preventing the spin down but no luck. Would really appreciate if anyone would check my diagnostics to see if Im missing anything. jarvis-diagnostics-20190115-0946.zip
  5. So, I updated my BIOS to the latest version and disabled some settings, including c-states. The memtest came back without errors on 5 passes, picture: Also pulled new diagnostics with the array started this time, maybe this can tell anything about the problem. I will just wait and see if its running stable now. If not I guess I have to start switching out parts?! jarvis-diagnostics-20190103-1628.zip
  6. Updated the BIOS and disabled c-state, running a memtest now, will post a screenshot of the result and upload new log files with the array started. Is it possible that the CPU is broken and causing these errors?
  7. Nope. Will think about getting one.
  8. Hardware: CPU: Ryzen 5 1600 Motherboard: Gigabyte GA-AB350-Gaming (rev. 1.x) RAM: 32GB G.SKILL Ripjaws V Series F4-3200C16D PSU: Seasonic Plus 650 Gold Modular Graphics: Something crappy HBA card 1x Parity 3x Data drives 1x SSD for Cache Latest Unraid Version installed
  9. Sorry, I didnt know how to say it in english. The server was turned off and I was trying to turn it back on...but it didnt neither did the lights and appliances in the same electric circuit. When I checked the breaker box, I had to switch the "fuse" back on. Hope this makes more sense. Didnt do a memtest yet, will try this next.
  10. Hi guys, Im looking for help here since my server has been behaving really strange for a few days now. My setup has been running for over a year without any problems. On the 29th I added two additional RAM sticks and changed the BIOS so they run on 3000MHz. Problems started on December 31st when the server was turned off somehow. I restarted and the system gave me BTRFS Critical Failure: Corrupt Leaf. on one of my SSD Cache drives. I took it out of the system and the everything seemed fine. A few hours later I got a kernel panic and the system was down again. Rebooted, everything seemed to be ok. Today, the server turned itself off completely and blew a fuse. So now I just downloaded the log files and hope someone can help me finding the cause of all that. Any help would be very much appreciated. tower-diagnostics-20190102-0646.zip