japurillo

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About japurillo

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ohh and if anyone wants to see the diagnostics, attached. zeus-diagnostics-20191212-1716.zip
  2. Hey guys, this has been happening since 6.7.2 and I just upgraded to 6.8 and seems to be the same issue. I have no clue what's wrong but my unraid server would hang up on its own and become inaccessible. Dec 12 16:52:59 ZEUS ntpd[1931]: kernel reports TIME_ERROR: 0x41: Clock Unsynchronized Dec 12 17:00:08 ZEUS shutdown[5623]: shutting down for system reboot Dec 12 17:00:08 ZEUS init: Switching to runlevel: 6 Dec 12 17:00:08 ZEUS init: Trying to re-exec init Dec 12 17:01:40 ZEUS root: Status of all loop devices Dec 12 17:01:40 ZEUS root: /dev/loop1: [2049]:4 (/boot/bzfirmware) Dec 12
  3. Omg that was fast! Thank you! Issue solved then.
  4. Hi, A few months or so ago I enabled SSL and have installed it on my Unraid Version: 6.7.2 and have done the DNS fix for my local PFSense box. I noticed though since earlier I had a power outage hence my internet borked that I couldnt access the GUI of unRaid. Is there a way I could disable this function again and go back to the unsecured IP based access? For the life of me I can't even remember how I enabled it. Thanks!
  5. OMG finally that worked! Thanks mate! This plugin has really been an awesome help for me to keep those directories that are no logner of use clean. Again, thanks!
  6. Thats odd cause that's the only plugin having that issue. Anyway to fix it that someone may know of here?
  7. Does anyone know why this is happening? Fatal error: Uncaught Exception: [XML2Array] Error parsing the XML string. in /usr/local/emhttp/plugins/ca.cleanup.appdata/include/xmlHelpers.php:197 Stack trace: #0 /usr/local/emhttp/plugins/ca.cleanup.appdata/include/exec.php(42): XML2Array::createArray('\x81m\xC2\x9C\x06\x1C\xC9\xADL\xBC\x02\x00k\xC5\xEA...') #1 {main} thrown in /usr/local/emhttp/plugins/ca.cleanup.appdata/include/xmlHelpers.php on line 197 I installed and reinstalled a few times already. It was working for me before with no issues. Running on unRaid 6.6.7 Any help would be appr