Jump to content

RubiksCube

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RubiksCube

  • Rank
    Newbie
  1. I went ahead and restored from a backup. It has fixed the library and home screen, they now appear. It's just unfortunate that I have lost ovber a month of watched status/progress. Backups aren't being created every 3 days, but thats another issue. Thanks for the response.
  2. I am having the same sql issue. JUst updated to 6.8.0-rc1 and still have issues with home screen and libraries being unreachable. Are there any other workarounds for this? Would reverting to a backup database from a few weeks ago fix this?
  3. Right now it is set to Yes. Should it be set to only?
  4. I think I'm having a similar issue. I view my logs and it says that mover error 397, the /mnt/cache/appdata/plex/transcode temp files cannot be moved because they can not be found. When I view this log this is repeated hundreds of times. My system is extremely laggy. Manually running the mover seemed to fixed this. Any idea what is going on? Should I have my transcode folder somewhere else?
  5. Thank you for the response. I am using the rclone method of accessing dropbox, which as far as i recall does not use an iso. Is there a way I can bypass what is holding the gui up to run a powerdown command through terminal? It say that it is initiating a restart but it doesn't.
  6. I'm having trouble with the GUI that has become unresponsive. I can still access through terminal but the command powerdown -r is not working. I have attached the log files. I noticed a line yesterday, that referenced /mnt/user/dropbox which I'm not sure exists. I then deleted the config from the docker container that was using it. But am still getting this line. I suspect this is whats causing the unresponsiveness. Can anyone help me diagnose this problem and get my machine back running remotely. Thank you FCPsyslog_tail.txt
  7. Did you ever get this sorted out? I'm experiencing this issue.
  8. Did you have to do anything else to get this working? I have unrar installed through nerdpack plugin but can't get this to work.