jiyang1018

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

jiyang1018's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Added a new range in LAN_NETWORK, and it is working now. Thanks. I also added work IP to that and I can access deluge via URL.
  2. I think I know what the real problem is. TLDR, when I access my home network via openVPN, delugeVPN with VPN on will not load webUI. When I reported the issue, I was at work, using VPN from my home router to work on unraid dockers, and delugevpn webUI will not load, returns "ERR_CONNECTION_TIMED_OUT". My radarr and donarr can both see deluge working. When I followed the steps to turn on debug mode, I was at home on my local network. webUI loaded correctly. I am at work now, and webUI will not load, and returns "ERR_CONNECTION_TIMED_OUT". Radarr and sonarr can see deluge just fine. I launched chromium docker, and from that browser, deluge webUI loaded without any issue.
  3. I have no idea why. The VPN userver I use never had issue anytime. It was working when I used PrivateVPN client, but docker webUI just would not start. Anyways, for some reason, after turnning on debug mode, it works now.
  4. My LAN_NETWORK was set correctly. I follow the help.md page, deleted log and turned on debug. Strangely, it works without any problem. I used torguard and it shows my vpn IP in vegas correctly. I stopped the docker, turn degub off, and it works without any issue, showing VPN IP to torguard. At this point, should I still provide log file or just keep it running until issue comes up again?
  5. Thanks for making this docker. I setup everything through CA, .opvpn file copied to correct path, but with VPN enabled, the docker will not start. It gets stuck at 2021-06-11 17:24:36,945 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [info] No torrents with state 'Error' found 2021-06-11 17:24:36,945 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [info] Starting Deluge Web UI... 2021-06-11 17:24:36,945 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [info] Deluge Web UI started 2021-06-11 17:24:36,947 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [info] Configuring Privoxy... 2021-06-11 17:24:36,986 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [info] Attempting to start Privoxy... 2021-06-11 17:24:38,055 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [info] Privoxy process started [info] Waiting for Privoxy process to start listening on port 8118... 2021-06-11 17:24:38,060 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [info] Privoxy process listening on port 8118 Under the docker, it says started, but webUI returns ERR_CONNECTION_TIMED_OUT. What log do I need to provide, and how to get it? Thanks.
  6. Krusader has access to more dir. All other dockers have their own dir assigned.
  7. Those were only attemps. I do not think anyone gained access. My router has DMZ pointing to my server. I have disabled DMZ and set up port forwarding for all my unraid dockers. They seem to be working fine using my DDNS, but unraid web GUI page is not working under port 80.
  8. There was a folder in my shares with no name, and I deleted that one. Now I can stop array with no issues. Then I stopped array, turned off SMB, started array, stopped array, turned on SMB, started array. It works now. Thanks a lot.
  9. which one should I delete? appdata.cfg Documents.cfg domains.cfg Entertainment.cfg isos.cfg Resource.cfg system.cfg Thanks.
  10. I am having similar problems. First, I cannot connect to shares from windows. After unraid reboot, before array mounted, I can see my unraid server in [Network], and I can see there is no share in it. After array mounted, I can no longer connected to unraid server. I can ping its IP, just cannot map a network drive or access through windows. Then I started changing settings for SMB, but every time I stop array, it gets stuck at " Array Stopping•Retry unmounting disk share(s)...". I boot into safe mode, everything seems the same. Attached is diagnostics under safe mode. Thanks in advance. realserver-diagnostics-20200225-2331.zip