stridemat

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About stridemat

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks. All sorted now. Much appreciated.
  2. Thanks. I think I may also have ballsed that up. The container port is greyed out. It reads 8119 when the value it should be is 8118. I guess it a case of recreating the entry again then removing this one?
  3. So I fixed my Sab problem. Something got corrupted in the upgrade which meant the downloader was continually crashing. Deleted the image, removed the container etc and re downloaded and without changing any settings it seems to be working as intended. On a separate note, it’s is possible to change the proxy port on the VPN container from 8118 to say 8119? Is it as simple and just changing the mapping when editing the container?
  4. FWIW, SAB constantly has an uptime of 0 minutes according to its gui.
  5. Hi, about when the new version came out SABnzbd seems to have stopped working. Now its probably something obvious, but nothing seems wrong when I look though the config and the logs. Sonarr / Radarr etc all work fine as does testing connections to providers from within SAB. Any ideas? Created by... ___. .__ .__ \_ |__ |__| ____ | |__ ____ ___ ___ | __ \| |/ \| | \_/ __ \\ \/ / | \_\ \ | | \ Y \ ___/ > < |___ /__|___| /___| /\___ >__/\_ \ \/ \/ \/ \/ \/ https://hub.docker.com/u/binhex/ 2021-03-01 18:02:13.872311 [info] System information Linux 73a08c34798d 4.1
  6. So it turns out it also does it at the same time in the morning:
  7. Afraid not. Both plug-ins and docker images get updated at 11pm and 7am respectively.
  8. Strange one, but recently at 20:47 every night Plex seems to quit unexpectedly. Any ideas?
  9. If VPN_ENABLED is set to yes but there is no valid VPN connection/configuration then the web GUI will not open.
  10. Temporarily set VPN_ENABLED to no and see if that fixes your access issue.
  11. Now just to try and get HMDI audio working. Edit* Which I have now done thanks to the great @SpaceInvaderOne video series.
  12. Thanks for your help. I ended up passing through an entire USB controller rather than just the one device. Had to sort a few IMOUU issues first so took a few hours. Will leave the VM running to see how stable it is.
  13. So I finally got around to purchasing an RX 580 so I can run OS X more natively then via splashtop. I have passed through the GPU and all seems to be working well, apart from my mouse and keyboard. These are passed through in Unraid, and work for say 10 seconds before stopping. Splashtop from another device still works so its not the system locking up. They are a generic wireless set available from Amazon so not sure if I need to do be doing something more specific. Any idea how to get these working properly?
  14. If I’m understanding the question correctly you can just map to any unused ports when setting up the container. Don’t forget to check your docker allocations to make sure your aren’t using the port for something else.
  15. Looks like that has done the job. Now to double check I don’t need any further file extensions excluded and will run on my media folder. Thanks!