Jump to content
jginzkey

Unmountable Drive after adding 2 disks

4 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

I added two new drives I started to pre-clear them last night. I get off a plane and find that one of my disks has been in my array with data threw an "-t permissive" error. I couldnt find anything online regarding this while I rebooted my sever.

 

It comes back up and now the drive is unmountable and wants me to format the drive as there is no file system.

 

As I'm away for work I can't pull any reports/logs at the moment. Beyond that is there anything I can do to recover this disk?

 

 

Share this post


Link to post
2 hours ago, johnnie.black said:

Without diags very difficult to guess the best option, post them when you can.

What do you recommend? SMART report? 

Share this post


Link to post
7 minutes ago, jginzkey said:

What do you recommend? SMART report? 

Goto Tools>Diagnostics Download then attach them here.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.