Jump to content
  • Custom icon on dashboard


    rctneil
    • Minor

    The new ability to choose your own custom dashboard icon is great and I have used it to great effect. However, sometimes I load the dashboard and the image can't be displayed.  It's still pointing to the file but the file is missing.  I end up having the reselect it locally.

     

    Not sure what's going on here?



    User Feedback

    Recommended Comments

    Just wanted to add, I've noticed this as well. Just displays a broken image link. Can't really pinpoint when it happens, between reboots maybe? I'm running 6.7.2, re-selecting the image fixes it immediately. 

     

    If/when it happens again I'll see if I can post a screenshot, but I'm not sure a small torn icon image is going to be much help =]

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    Happened again today, this might be useful..

     

    Image location is listed as "http://10.0.0.5/%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EWarning%3C/b%3E:%20%20filemtime():%20stat%20failed%20for%20/usr/local/emhttp/webGui/images/case-model.png%20in%20%3Cb%3E/usr/local/emhttp/plugins/dynamix/include/Helpers.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E248%3C/b%3E%3Cbr%20/%3E/webGui/images/case-model.png?v="

     

    unraid-diagnostics-20190727-1306.zip

     

    image.png.309f254f07cdc227888891e973f9d54d.png

     

    image.png.4b961d09a7768c976526aa58aca897d2.png

    Edited by chickensoup
    Additional screenshot

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites
    On 7/27/2019 at 2:08 PM, chickensoup said:

    Happened again today, this might be useful..

     

    Image location is listed as "http://10.0.0.5/%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EWarning%3C/b%3E:%20%20filemtime():%20stat%20failed%20for%20/usr/local/emhttp/webGui/images/case-model.png%20in%20%3Cb%3E/usr/local/emhttp/plugins/dynamix/include/Helpers.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E248%3C/b%3E%3Cbr%20/%3E/webGui/images/case-model.png?v="

     

    unraid-diagnostics-20190727-1306.zip 132.11 kB · 0 downloads

     

    image.png.309f254f07cdc227888891e973f9d54d.png

     

    image.png.4b961d09a7768c976526aa58aca897d2.png

    Yep, this is exactly what i see when this happens too.  Hopefully this will be fixed in an update.  Not import in the grand scheme of things but it would be cool to see it resolved.   Thanks

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites

    I get the same thing with my custom image. I tried storing it on the flash drive but that didn't help.

    Share this comment


    Link to comment
    Share on other sites


    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Guest
    Add a comment...

    ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Status Definitions

     

    Open = Under consideration.

     

    Solved = The issue has been resolved.

     

    Solved version = The issue has been resolved in the indicated release version.

     

    Closed = Feedback or opinion better posted on our forum for discussion. Also for reports we cannot reproduce or need more information. In this case just add a comment and we will review it again.

     

    Retest = Please retest in latest release.


    Priority Definitions

     

    Minor = Something not working correctly.

     

    Urgent = Server crash, data loss, or other showstopper.

     

    Annoyance = Doesn't affect functionality but should be fixed.

     

    Other = Announcement or other non-issue.