Vulneraria

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vulneraria

  1. Updated from 6.9.0-beta1, i just had to delete vfio-pci plugin and remap my cache drive. The update was really smooth and now my VMs feels waaaaaaaaaaaaaaaay faster than before, it's just a placebo effect or there is a real reason? Anyway thank you devs, great work!
  2. HI everyone, my unraid server sits inside a thermaltake core X71 and has a custom water cooling loop: EK XE360 EK PE360 EK D5 with res EK D5 with top (for redundancy) soft clear tubing Aquacomputer aquaero 6 and flow meter Components: Asrock X570 taichi 3900x with EK waterblock 1080 with EK waterblock 850 w PSU 4x 4tb hdds 2 nvme 1 ssd I'm moving to a new home and i reserved a space for a 12U rack in a closet for my UDM Pro, Switch and some shelves for 2 UPSs, so i'm considering to mov
  3. Hi everyone, i recently switched from my old ISP provided router to a pfSense router following SpaceInvaderOne's guide. This is my configuration: LAN: Unraid, VMs, Dockers and phones IOT Vlan: iot stuff and smart tv GUEST vlan: guests So i now need to open a firewall route to pass traffic from an IOT ip (my smart tv) to a LAN ip (my plex docker), i still need to figure out the port range but i'll fine-tune later. After adding the rule to pfSense it was not working, i couldn't even ping unraid, so i tried to open an unraid VM ip and i can ping it. So i gue
  4. To follow up on this, i managed to get i440fx working, it was just a matter of wrong boot priority. Now i have a working vm, and so far it seems pretty stable, also tried some gaming (doom eternal) on it and it's performing flawlessly. Then i installed Forza Horizon 4 from microsoft store and it's crashing on start. I also tried cpu-z and it's crashing on Processors, HwInfo64 is working but i can't see any info on the cpu.
  5. Hi everyone this is my first post here! I built my new server, here are the specs: cpu: 3900x mb: X570 taichi gpu: MSI 1080 Sea Hawk EK I configured my windows machine in a NVME so i can boot from bare metal whenever i need to, followed spaceinvader's guide about it. Before switching to unraid i extracted my GPU bios and edited the part as the GPU passthrough guide says. Then in my unraid made the setup for my Win VM assigning 8c/16t that i previously pinned in settings and 16G of ram. So for settings I went with: Bios: OVMF (with seabios I ca