Jump to content

endessunraid

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About endessunraid

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am at a loss. I have been unsuccessful at getting my GTX1070 to work on my Unraid 6.8.3 server. Want to use it on Plex and Handbrake, no VMs. I have been at it for a couple of months and my build is defaulting to CPU transcoding, not GPU. Here's what I have tried. 1. Latest unraid and nvidia plug-in version. It sees it as GPU0 and gives a UUID number 2. Using PlexPass Container v. 1.18.8.2527 3. Set NVIDIA_DRIVER_CAPABILITIES = all 4. Set NVIDIA_VISIBLE_DEVICES = MY_GPU_UUID 5.Set the extra parm: --runtime=nvidia 6. Verified there is no trailing space after the GPU UUID 7. Confirmed in my BIOS that the server graphics are using the on-board GPU and not Nvidia 8. Confirmed ASRock supports ths GPU ...what am I missing here? Unraid: 6.8.3 System board: ASRock x570 Phantom Gaming 4, BiOS P1.30 CPU [dont laugh]: AMD Ryzen 3 3200G with Radeon Vega Grahics @3600 GPU: Nvidia GTX 1070 w/ driver version 440.59 Mem: 8GiB DDR4 My Docker run command and transcoding with hardware is checked in Plex root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='binhex-plexpass' --net='host' -e TZ="America/New_York" -e HOST_OS="Unraid" -e 'TRANS_DIR'='/config/transcode' -e 'UMASK'='000' -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -e 'NVIDIA_DRIVER_CAPABILITIES'='all' -e 'NVIDIA_VISIBLE_DEVICES'='GPU-7660c743-6a84-7e95-150e-8023c1931b9d' -v '/mnt/user':'/media':'rw' -v '/mnt/user/appdata/binhex-plexpass':'/config':'rw' --runtime=nvidia 'binhex/arch-plexpass' 65f1db4a745189a51d58d409cb5132bc6b063f429f3abca3b9b4edaa6bb07432 The command finished successfully!
  2. I am clearly new to this game.....thanks for the direction.
  3. root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='binhex-plexpass' --net='host' -e TZ="America/New_York" -e HOST_OS="Unraid" -e 'TRANS_DIR'='/config/transcode' -e 'UMASK'='000' -e 'PUID'='99' -e 'PGID'='100' -e 'NVIDIA_DRIVER_CAPABILITIES'='all' -e 'NVIDIA_VISIBLE_DEVICES'='GPU-7660c743-6a84-7e95-150e-8023c1931b9d' -v '/mnt/user':'/media':'rw' -v '/mnt/user/appdata/binhex-plexpass':'/config':'rw' --runtime=nvidia 'binhex/arch-plexpass' 65f1db4a745189a51d58d409cb5132bc6b063f429f3abca3b9b4edaa6bb07432 The command finished successfully! Yes. Using hardware trancoding is selected.
  4. Done. Xposted in the Plex Container forum. Thanks for the guidance.
  5. Xposted this from my post in the Nvidia plug-in thread: am at a loss. I have been unsuccessful at getting my GTX1070 to work on my Unraid 6.8.3 server. Want to use it on Handbrake and then Plex, no VMs. I have been at it for a couple of months and my build is defaulting to CPU transcoding, not GPU. Here's what I have tried. 1. Latest unraid and nvidia plug-in version. It sees it as GPU0 and gives a UUID number 2. Using Djaydevs version of Handbrake to support Nvidia GPU 3. Set Handbrakes NVIDIA_DRIVER_CAPABILITIES = all 4.Set the extra parm: --runtime=nvidia 5. Verified there is no trailing space after the GPU UUID 6. Confirmed in my BIOS that the server graphics are using the on-board GPU and not Nvidia 7. Confirmed ASRock supports ths GPU ...what am I missing here? Unraid: 6.8.3 System board: ASRock x570 Phantom Gaming 4, BiOS P1.30 CPU [dont laugh]: AMD Ryzen 3 3200G with Radeon Vega Grahics @3600 GPU: Nvidia GTX 1070 w/ driver version 440.59 Mem: 8GiB DDR4
  6. I am at a loss. I have been unsuccessful at getting my GTX1070 to work on my Unraid 6.8.3 server. Want to use it on Plex and Handbrake, no VMs. I have been at it for a couple of months and my build is defaulting to CPU transcoding, not GPU. Here's what I have tried. 1. Latest unraid and nvidia plug-in version. It sees it as GPU0 and gives a UUID number 2. Using PlexPass Container v. 1.18.8.2527 3. Set NVIDIA_DRIVER_CAPABILITIES = all 4. Set NVIDIA_VISIBLE_DEVICES = MY_GPU_UUID 5.Set the extra parm: --runtime=nvidia 6. Verified there is no trailing space after the GPU UUID 7. Confirmed in my BIOS that the server graphics are using the on-board GPU and not Nvidia 8. Confirmed ASRock supports ths GPU ...what am I missing here? Unraid: 6.8.3 System board: ASRock x570 Phantom Gaming 4, BiOS P1.30 CPU [dont laugh]: AMD Ryzen 3 3200G with Radeon Vega Grahics @3600 GPU: Nvidia GTX 1070 w/ driver version 440.59 Mem: 8GiB DDR4
  7. I am at a loss. I have been unsuccessful at getting my GTX1070 to work on my Unraid 6.8.3 server. Want to use it on Handbrake and then Plex, no VMs. I have been at it for a couple of months and my build is defaulting to CPU transcoding, not GPU. Here's what I have tried. 1. Latest unraid and nvidia plug-in version. It sees it as GPU0 and gives a UUID number 2. Using Djaydevs version of Handbrake to support Nvidia GPU 3. Set Handbrakes NVIDIA_DRIVER_CAPABILITIES = all 4.Set the extra parm: --runtime=nvidia 5. Verified there is no trailing space after the GPU UUID 6. Confirmed in my BIOS that the server graphics are using the on-board GPU and not Nvidia 7. Confirmed ASRock supports ths GPU ...what am I missing here? Unraid: 6.8.3 System board: ASRock x570 Phantom Gaming 4, BiOS P1.30 CPU [dont laugh]: AMD Ryzen 3 3200G with Radeon Vega Grahics @3600 GPU: Nvidia GTX 1070 w/ driver version 440.59 Mem: 8GiB DDR4