Myleslewis

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Myleslewis's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

3

Reputation

  1. Thank you, I'm going to take a break from it for a couple of days and come back to it I think. I did try installing nginxproxymanager and use that instead of swag to see if that would fix it but I couldn't get it working, though that's going to me purely user error. Will have another crack it at over the weekend perhaps
  2. I think at this point, all I can do is do a complete removal of nextcloud and reinstall it all from scratch. I would like to say thank you so much for taking so much time in helping me troubleshoot what's happening and why I can't access my nextcloud. You're a credit to the forum !
  3. database is on bridge already when I originally changed nextcloud to bridge, and both pings were successful
  4. Ah right, yeah it definitely gives the correct IP when pinging it. Here is my docker template in advance view: Here is my config.php: <?php $CONFIG = array ( 'memcache.local' => '\\OC\\Memcache\\APCu', 'datadirectory' => '/data', 'instanceid' => '************', 'passwordsalt' => '*****************************************', 'secret' => '*************************************************', 'trusted_domains' => array ( 0 => '192.168.1.139:444', 1 => 'nextcloud.*********.net', ), 'dbtype' => 'mysql', 'version' => '20.0.7.1', 'overwrite.cli.url' => 'https://192.168.1.139:444', # 'overwritehost' => 'nextcloud.********.net', # 'overwriteprotocol' => 'https', 'dbname' => 'nextcloud', 'dbhost' => '192.168.1.139:3306', 'dbport' => '', 'dbtableprefix' => 'oc_', 'mysql.utf8mb4' => true, 'dbuser' => 'nextcloud', 'dbpassword' => '*********', 'installed' => true, 'trusted_proxies' => ['swag'], ); I did change the webui port to 444 as I noticed it was 443 in the advance mode, but still same issue, cant access via localip:port
  5. I can ping nextcloud.***.net and get a response with my public ip, all okay here. Not sure what you mean by "checking on my registrar if the he currently have is correct", sorry. The CNAME is still as it was previously, nothings changed there. I completed the next steps and still cannot connect using localip:port
  6. I've got my domain registered with my domain provider and then a CNAME record that points the nextcloud subdomain to a duckdns address, the duckdns address is currently updated with my current IP address. Ports are forwarded correctly also, I was able to connect to nextcloud using my subdomain for a good amount of time, as was a friend of mine who I provide storage to, nothings changed on my router since then, but just to be sure:
  7. Heres what I get in chrome in incognito mode. Beginning to think a complete removal and fresh install is going to be needed soon !
  8. I've done, that and the issue still percists
  9. output of cat /mnt/user/appdata/nextcloud/www/nextcloud/.user.ini
  10. output of oss integrity:check-core Forced update and docker reset, still same issue
  11. Hi Skois, Here is my log without the commented out text: server { listen 443 ssl; listen [::]:443 ssl; server_name nextcloud.*; include /config/nginx/ssl.conf; client_max_body_size 0; location / { include /config/nginx/proxy.conf; resolver 127.0.0.11 valid=30s; set $upstream_app nextcloud; set $upstream_port 443; set $upstream_proto https; proxy_pass $upstream_proto://$upstream_app:$upstream_port; proxy_max_temp_file_size 0; } }
  12. Hi Skois, This is the output of cat .htaccess: Also I've done the new permissions process and still same issue Which swag config is you want to see ? The one specific to nextcloud subdomain or one of these: Thanks, -Myles
  13. Hi Skois, Above is my docker template, and I did actually try cd /mnt/user/nextcloud first but realised it's case sensitive my bad ! Here is the output: Thanks, Myles
  14. Hi Skois, I've done occ maintenance:update:htaccess and it's updated it but the problem still persists. To do an ls -la, am I right in saying that I need to use the unraid terminal and navigate to that directory. If so, I apologise but how do I change the directory in the unraid terminal. I don't know if it's of relevance, but when I click on the nextcloud icon on the docker tab and click Web UI it only navigates to localip and not localip:port. Thanks, Myles
  15. Hi Skois, I ran "docker network ls" and proxy net appeared. Mariadb, nextcloud and swag are all on "proxynet" when I visit localip:port I can't connect either. I'll fill the template to hopefully help in troubleshooting efforts: What problem you experience - unable to access nextcloud UI via reverse proxy or localip:port What error messages you get: My set is as follows - name: nextcloud mariadb swag repository: linuxserver/mariadb linuxserver/nextcloud linuxserver/swag Network - nextcloud - "proxynet" mariadb - "proxynet" swag - "proxynet" root@LewisServer:~# docker network ls NETWORK ID NAME DRIVER SCOPE 7c2cb36628ae br0 macvlan local 72623318ff91 bridge bridge local 8b453a111711 host host local 74282ed633f2 none null local 17997a39d39e proxynet bridge local Logs - Nextcloud: [s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0. [s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0. [fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes... [fix-attrs.d] done. [cont-init.d] executing container initialization scripts... [cont-init.d] 01-envfile: executing... [cont-init.d] 01-envfile: exited 0. [cont-init.d] 10-adduser: executing... ------------------------------------- _ () | | ___ _ __ | | / __| | | / \ | | \__ \ | | | () | |_| |___/ |_| \__/ Brought to you by linuxserver.io ------------------------------------- To support LSIO projects visit: https://www.linuxserver.io/donate/ ------------------------------------- GID/UID ------------------------------------- User uid: 99 User gid: 100 ------------------------------------- [cont-init.d] 10-adduser: exited 0. [cont-init.d] 20-config: executing... [cont-init.d] 20-config: exited 0. [cont-init.d] 30-keygen: executing... using keys found in /config/keys [cont-init.d] 30-keygen: exited 0. [cont-init.d] 40-config: executing... [cont-init.d] 40-config: exited 0. [cont-init.d] 50-install: executing... [cont-init.d] 50-install: exited 0. [cont-init.d] 60-memcache: executing... [cont-init.d] 60-memcache: exited 0. [cont-init.d] 70-aliases: executing... [cont-init.d] 70-aliases: exited 0. [cont-init.d] 99-custom-files: executing... [custom-init] no custom files found exiting... [cont-init.d] 99-custom-files: exited 0. [cont-init.d] done. [services.d] starting services [services.d] done. mariadb: Brought to you by linuxserver.io ------------------------------------- To support LSIO projects visit: https://www.linuxserver.io/donate/ ------------------------------------- GID/UID ------------------------------------- User uid: 99 User gid: 100 ------------------------------------- [cont-init.d] 10-adduser: exited 0. [cont-init.d] 30-config: executing... [cont-init.d] 30-config: exited 0. [cont-init.d] 40-initialise-db: executing... [cont-init.d] 40-initialise-db: exited 0. [cont-init.d] 90-warning: executing... ****************************************************** ****************************************************** * * * * * This image will soon be rebased * * from ubuntu to alpine. * * Please be aware, this may cause issues * * It is strongly recommended to make backups * * of your config and databases before * * updating your image to the alpine base. * * * * * ****************************************************** ****************************************************** [cont-init.d] 90-warning: exited 0. [cont-init.d] 99-custom-scripts: executing... [custom-init] no custom files found exiting... [cont-init.d] 99-custom-scripts: exited 0. [cont-init.d] done. [services.d] starting services [services.d] done. 210323 19:19:30 mysqld_safe Logging to syslog. 210323 19:19:31 mysqld_safe Starting mysqld daemon with databases from /config/databases swag: [s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0. [s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0. [fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes... [fix-attrs.d] done. [cont-init.d] executing container initialization scripts... [cont-init.d] 01-envfile: executing... [cont-init.d] 01-envfile: exited 0. [cont-init.d] 10-adduser: executing... usermod: no changes ------------------------------------- _ () | | ___ _ __ | | / __| | | / \ | | \__ \ | | | () | |_| |___/ |_| \__/ Brought to you by linuxserver.io ------------------------------------- To support the app dev(s) visit: Certbot: https://supporters.eff.org/donate/support-work-on-certbot To support LSIO projects visit: https://www.linuxserver.io/donate/ ------------------------------------- GID/UID ------------------------------------- User uid: 99 User gid: 100 ------------------------------------- [cont-init.d] 10-adduser: exited 0. [cont-init.d] 20-config: executing... [cont-init.d] 20-config: exited 0. [cont-init.d] 30-keygen: executing... using keys found in /config/keys [cont-init.d] 30-keygen: exited 0. [cont-init.d] 50-config: executing... Variables set: PUID=99 PGID=100 TZ=Europe/London URL=******************.net SUBDOMAINS=nextcloud EXTRA_DOMAINS= ONLY_SUBDOMAINS=true VALIDATION=http CERTPROVIDER= DNSPLUGIN= EMAIL=*****_*****@hotmail.co.uk STAGING=false Using Let's Encrypt as the cert provider SUBDOMAINS entered, processing SUBDOMAINS entered, processing Only subdomains, no URL in cert Sub-domains processed are: -d nextcloud.*************.net E-mail address entered: *****_*****@hotmail.co.uk http validation is selected Certificate exists; parameters unchanged; starting nginx Starting 2019/12/30, GeoIP2 databases require personal license key to download. Please retrieve a free license key from MaxMind, and add a new env variable "MAXMINDDB_LICENSE_KEY", set to your license key. [cont-init.d] 50-config: exited 0. [cont-init.d] 60-renew: executing... The cert does not expire within the next day. Letting the cron script handle the renewal attempts overnight (2:08am). [cont-init.d] 60-renew: exited 0. [cont-init.d] 70-templates: executing... [cont-init.d] 70-templates: exited 0. [cont-init.d] 99-custom-files: executing... [custom-init] no custom files found exiting... [cont-init.d] 99-custom-files: exited 0. [cont-init.d] done. [services.d] starting services [services.d] done. Server ready App Logs - The text in this file is very very long and not formatted in lines at all, I have attached the log file. occ status: - installed: true - version: 20.0.7.1 - versionstring: 20.0.7 - edition: occ maintenance:mode - Maintenance mode is currently disabled app config - <?php $CONFIG = array ( 'memcache.local' => '\\OC\\Memcache\\APCu', 'datadirectory' => '/data', 'instanceid' => '***************', 'passwordsalt' => '*********************************', 'secret' => '**************************************************************', 'trusted_domains' => array ( 0 => '192.168.1.139:444', 1 => 'nextcloud.*************.net', ), 'dbtype' => 'mysql', 'version' => '20.0.7.1', 'overwrite.cli.url' => 'https://nextcloud.*************.net', 'overwritehost' => 'nextcloud.****************.net', 'overwriteprotocol' => 'https', 'dbname' => 'nextcloud', 'dbhost' => '192.168.1.139:3306', 'dbport' => '', 'dbtableprefix' => 'oc_', 'mysql.utf8mb4' => true, 'dbuser' => 'nextcloud', 'dbpassword' => '**********', 'installed' => true, 'trusted_proxies' => ['swag'], ); apologies for the long post ! Thanks, -Myles nextcloud.log