Jump to content

Mettbrot

Community Developer
  • Content Count

    414
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Mettbrot

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

876 profile views
  1. For reference: I put this in the feature request forum:
  2. Hi, I think it would be nice if you could (auto)start the array with only unencrypted disks but still be able to run dockers, plugin, services... This is usefull if the server is started but no one can currently put in the passphrase. This used to be a feature back in the RC phase where it was called restricted start, but it got removed in a later RC. References: implementation: https://lime-technology.com/forums/topic/60292-unraid-os-version-640-rc9f-available/ removal: https://lime-technology.com/forums/topic/61425-unraid-os-version-640-rc11i-available/ discussion: https://lime-technology.com/forums/topic/61425-unraid-os-version-640-rc11i-available/?tab=comments#comment-602693 related topic (in deprecated board): https://lime-technology.com/forums/topic/69065-restricted-start Is there currently a way to have the server autostart dockers/services/plugins when there are ancrypted disks but no passphrase? All the best
  3. Hi Steve, you may only change the settings if you flip the top most option of the plugin settings page to disable and apply. Also, I pushed an update to remove the warnings on the settings page, thanks for the heads up!
  4. Thank you for the heads up. I will try to fix the errors this weekend, maybe some people are still using the plugin
  5. I have just updated tvheadend to the latest stable version 4.2.8!
  6. I have just pushed a new version of the plugin featuring the latest tvheadend 4.2.7 and a fix for the libssl problem!
  7. Thanks for your post. It will be about two weeks till I come back from vacation but I will look into it for sure
  8. Hi, I had the problem that my device wasn't recognized in the 6.6.0 build and went back to 6.5.3 - maybe you could try this too? Apart from that I need a little more info on what exactly does not work. Normally you can remove the plugin via the web interface in the plugin section.
  9. I had the same problem with my GeniaTech mygica T230 USB DVB-T2/C stick . Maybe in the build for 6.6.1 it will be resolved
  10. I would love this too! Maybe it could be integrated into the CUPS docker?
  11. I would really like to use this feature.
  12. Damn! Thank you. I forgot that I changed that when rearranging files on the disks. Stupid mistake
  13. I have two folders on disk 5 and none of their contents show up in the respective Share (or /mnt/user/..) I checked every Share I have, they all include "All" disks, soime of them exclude only disk1. I noticed something different though: I can not select disk5 in any of the dropdowns. What could be the reason for that? It might be tho root cause of the issue
  14. Hi, I have recently done some restructuring of my server to get 4 of my 5 drives encrypted. This included moving files around disks and swapping disk positions in unraid. Now that I have everything set up neatly I notice that one of my disks (disk5) is completely missing from shares. I have already checked all filesystems and they are OK. I have my diagnostics attached. At first I suspected that it was a problem with shares containing umlaut characters äöü but that doesn't seem to be the case. I already run the new Permissions script on all drives. What could the problem be? Cheers (Some of my drives have issues like CRC error count but that came from a faulty power supply that I swapped in the meantime. They are running fine now.)