Muhamad Aidil Karim

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Muhamad Aidil Karim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Thank you for sharing your experience. I'll looking forward to include multi GPU in my build.
  2. Hi, I am planning to deploy 2 VM on my unraid. Each VM will have dedicated GPU assigned. Is there any requirement for this setup? Can I used same GPU model on my unraid? My current setup are as below: Motherboard: GIGABYTE Z490 VISION G Processor: CORE I9 10900K RAM: VENGEANCE LPX CMK (3600) 16GB x 2
  3. Update: Today i have upgrade from 6.8.3 to 6.9.1, my onboard NIC are now detected correctly and can be used.
  4. Dear itimpi, Thank you for the reply and support. I will try once next stable release is out. Currently my setup runs several VM which I migrate from previous platform (Hyper-V) which cannot afford downtime. I will update when tested in next stable release. BTW, when target next stable release will be out?
  5. Hi, I am quite new to unraid. After reading review and watch other build, I am decided to build one. I have new unraid 6.8.3 build with spec below: Motherboard: GIGABYTE Z490 VISION G Processor: CORE I9 10900K RAM: VENGEANCE LPX CMK (3600) 16GB x 2 I was unable to use build-in Intel 2.5G NIC. In the system devices it show: However, when I plugged-in the NIC to my switch (Gigabit Port), the system unable to get IP address. Since I am quite new to this, I did not have any idea to troubleshoot. I hope to get some help and answer here. Temporary I have added Realtek PCI Express Gigabit Ethernet temporary until this issue is fixed. Thank you.