MEnVaNic

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MEnVaNic

  1. You basically have to do this Config file /config/nzbhydra.yml corrupted. If you find a ZIP in your backup folder restore it from there. Otherwise you'll have to delete the file and start over. Please contact the developer when you have it running. This is located in the appdata!
  2. Ok forget what I said just saw it myself this is just the dns the ip stays the same. But still my speeds are like all over the place from 10kbs to 10mbs and keep bouncing around is this normal? After the start of the container its like super fast and stays there but after some time it crashes to kbs. Like 7kbs after I had 14mbs before? Am Downloading to the cache drive. Because if I try the same torrent without vpn its more steady.
  3. The Ip keeps changing as you can see here. [debug] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '142.250.74.196' 2020-12-10 13:23:02,157 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Waiting for iptables chain policies to be in place... 2020-12-10 13:23:02,165 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] iptables chain policies are in place 2020-12-10 13:23:02,168 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] VPN incoming port is 51796 [debug] qBittorrent incoming port is 51796 [debug] VPN IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:23:02,168 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] qBittorrent IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:23:32,173 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address... 2020-12-10 13:23:32,271 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '172.217.12.164'
  4. Hey, got everything working. The only Problem I have is that the container keeps reconnecting. Iam on Unraid with a custom setup. That is quite disturbing because the torrents wont get quite to speed. Testet deluge aswell there it seems to be working. After every restart the speeds are great but then it starts to reset and they drop. Here is the log. 2020-12-10 13:22:47,116 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address... 2020-12-10 13:23:02,157 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '142.250.74.196' 2020-12-10 13:23:02,157 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Waiting for iptables chain policies to be in place... 2020-12-10 13:23:02,165 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] iptables chain policies are in place 2020-12-10 13:23:02,168 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] VPN incoming port is 51796 [debug] qBittorrent incoming port is 51796 [debug] VPN IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:23:02,168 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] qBittorrent IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:23:32,173 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address... 2020-12-10 13:23:32,271 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '172.217.12.164' 2020-12-10 13:23:32,272 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Waiting for iptables chain policies to be in place... 2020-12-10 13:23:32,279 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] iptables chain policies are in place 2020-12-10 13:23:32,283 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] VPN incoming port is 51796 [debug] qBittorrent incoming port is 51796 [debug] VPN IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:23:32,283 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] qBittorrent IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:24:02,288 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address... 2020-12-10 13:24:02,390 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '172.217.12.164' 2020-12-10 13:24:02,391 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Waiting for iptables chain policies to be in place... 2020-12-10 13:24:02,398 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] iptables chain policies are in place 2020-12-10 13:24:02,401 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] VPN incoming port is 51796 [debug] qBittorrent incoming port is 51796 [debug] VPN IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:24:02,402 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] qBittorrent IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:24:20,259 DEBG 'start-script' stdout output: [info] Successfully assigned and bound incoming port '51796' 2020-12-10 13:24:32,407 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address... 2020-12-10 13:24:32,426 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '216.58.214.4' 2020-12-10 13:24:32,426 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Waiting for iptables chain policies to be in place... 2020-12-10 13:24:32,434 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] iptables chain policies are in place 2020-12-10 13:24:32,437 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] VPN incoming port is 51796 [debug] qBittorrent incoming port is 51796 [debug] VPN IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:24:32,437 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] qBittorrent IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:25:02,442 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address... 2020-12-10 13:25:02,541 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '172.217.12.164' 2020-12-10 13:25:02,542 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Waiting for iptables chain policies to be in place... 2020-12-10 13:25:02,549 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] iptables chain policies are in place 2020-12-10 13:25:02,553 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] VPN incoming port is 51796 [debug] qBittorrent incoming port is 51796 [debug] VPN IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:25:02,553 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] qBittorrent IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:25:32,558 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Checking we can resolve name 'www.google.com' to address... 2020-12-10 13:25:32,669 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] DNS operational, we can resolve name 'www.google.com' to address '172.217.12.164' 2020-12-10 13:25:32,669 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] Waiting for iptables chain policies to be in place... 2020-12-10 13:25:32,677 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] iptables chain policies are in place 2020-12-10 13:25:32,680 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] VPN incoming port is 51796 [debug] qBittorrent incoming port is 51796 [debug] VPN IP is 10.2.228.71 2020-12-10 13:25:32,680 DEBG 'watchdog-script' stdout output: [debug] qBittorrent IP is 10.2.228.71 Help is appreciated.
  5. Have the same error. Using the latest files since my qbittorrent vpn is working fine. Still getting the waiting 10s error.
  6. Hey Everyone please test again. The Support answered and since then I can connect.
  7. Yes refers to this: 2020-12-07 17:02:00,691 DEBG 'start-script' stdout output: [warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://212.102.35.1/authv3/generateToken' [info] Retrying in 10 secs... 2020-12-07 17:02:10,724 DEBG 'start-script' stderr output: parse error: Invalid numeric literal at line 4, column 0 2020-12-07 17:02:10,982 DEBG 'start-script' stdout output: [warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://212.102.35.1/authv3/generateToken' [info] Retrying in 10 secs...
  8. PIA Support finally answered. Treid alot with them nothing seems to have worked. Tested alot of connections like all over the world nothing seems to work. They also mentioned to use OpenVpn 2.4.9 since I tried to use it from my pc also no luck. Wireguard does not work either Times out or Line 4 error.
  9. Tried now everything from that post aswell. No luck so far atleast I now know how to use the cert file and not the integrated one. But still AUTH_FAILED. As far as I can read it it literaly says that my credentials are wrong. I checked now many times changed the password 3 times. I use the correct ones. Dunno what to do probaply refund is the only option. 2020-12-06 15:16:57 ++ Certificate has EKU (str) TLS Web Server Authentication, expects TLS Web Server Authentication 2020-12-06 15:16:57 VERIFY EKU OK 2020-12-06 15:16:57 VERIFY OK: depth=0, C=US, ST=CA, L=LosAngeles, O=Private Internet Access, OU=Private Internet Access, CN=frankfurt410, name=frankfurt410 2020-12-06 15:16:57 Control Channel: TLSv1.3, cipher TLSv1.3 TLS_AES_256_GCM_SHA384, 2048 bit RSA 2020-12-06 15:16:57 [frankfurt410] Peer Connection Initiated with [AF_INET]212.102.57.191:1198 2020-12-06 15:16:58 AUTH: Received control message: AUTH_FAILED 2020-12-06 15:16:58 SIGUSR1[soft,auth-failure] received, process restarting 2020-12-06 15:17:05 ERROR: could not read Auth username/password/ok/string from management interface 2020-12-06 15:17:05 Exiting due to fatal error
  10. Hello erveryone, still getting the error AUTH_Failed. I use the credentials to login into the webinterface of pia the p000000 one. I tried every fix I found here or via google. Even tried it on my pc itself it wont connect. Can someone please tell me what Iam doing wrong here. Also treid wireguard which says: " 2020-12-05 13:06:40,872 DEBG 'start-script' stderr output: parse error: Invalid numeric literal at line 4, column 0 2020-12-05 13:06:41,109 DEBG 'start-script' stdout output: [warn] Unable to successfully download PIA json to generate token from URL 'https://212.102.34.129/authv3/generateToken' [info] Retrying in 10 secs... " Tried it for days now please help. Oh and btw the pia support does not answer.
  11. Solved it by updating Unraid to Beta 6.9 Beta 30
  12. Helly everyone, First of all Thank you for all the great work you guys do! Second: I have sucessfully passed through my Soundcard (Asus Raid DLX). On my Manjaro VM everything works fine feels sanppy. But on my Windows VM my Soundcard starts to lagg kind of. Its like its hanging and then continues to work. I also cannot install the Driver for the Soundcard but still it works with windows ones. I tried the MSI "fix" if it would help but its not. I have to mention the soundcard is kind of special since it has an USB Hub or Controler onborad. So I passed trough the hole thing which is so far working. I excluded it from Unraid at Boot via the vfio-pci.cfg 03:00.01b21:1142USB controller: ASMedia Technology Inc. ASM1042A USB 3.0 Host Controller USB devices attached to this controller: Bus 004 Device 002: ID 0b05:180d ASUSTek Computer, Inc. STRIX SOUND CARD Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundation 3.0 root hub under this Controller is the soundcard listet so I took the hole. I know that it has to be this Controller since there is also a driver for this to reduce lag. Which I installed succesfully but the main driver does not work. I hope someone can help me. Sorry for bad english I am not a native speaker System Specs: CPU I7 5820K @3.3GHz Mainboard Asus X99-A GPU Asus GTX 670 RAM 16gig