Jump to content

jpimlott

Members
  • Content Count

    137
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About jpimlott

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Male
  • Location
    lathrop ca
  • Personal Text
    since when is 28 tb not enough

Recent Profile Visitors

635 profile views
  1. My system crashed with dockers and vm's running. The array is fine but the cache ( 3 disks has file system errors) I started in maintenance mode and tried to do repair but failed now one of the disks in cache has no file system. Thanks for any help john tower-diagnostics-20181211-0640.zip
  2. I have upgraded to 6.6.5 , 6.62 broke the SMB shares then tried 6.6.3 and AD worked. 6.6.4 and 6.6.5 have not changed the SMB sharing issue reaching the server by Name instead of IP Your update fixed the issue using AD. Thank you for the help and quick response.
  3. If i turn AD off i can access the shares via ip. Windows 2003 can access them normally. The shared from your plugin show up as well. If i switch it back to AD the all the computers can access the shares but no shares from the plugin.
  4. I am doing a new permissions on the server now. It would not connect with it set for AD. That took an hour. Now it does not allow access to any of the shares except by ip address. When using name it says can not access check spelling blah blah New diagnostics with AD off below. This is after running new permissions. tower-diagnostics-20181128-2017.zip
  5. I am using unassigned devices plugin. It mounts and formats the drives fine. An USB drive mounts fine also. I can logon to the server from a terminal window and able to access the mount point. I can add directories and view them in unraid GUI. The shares are never created. I have tried deleted the partition and recreated it. Still no luck with the shares. I dont know why they are not showing up. Sharing is turned on for SMB and shared on the unassigned drives app. John
  6. Update 2 I joined the unraid server to the domain. Windows 10 boxes can see \\tower but openelec wants a password i inputed domain user and password and is working Windows XP does work after entering domain user/pass for connected share. Yea team
  7. I also upgraded this morning from 661 I still can not access my shares by using name of server. IP address works fine from a windows 10 1803 box. Windows 2003 works fine. A popcorn hour works fine. As openelec also works. A windows XP also works. A windows 7 system does not connect by name. The common thing about all the ones that do not connect is that they are a member of my windows domain. The XP box is not a member and works fine.
  8. samba.txt here you go. Sorry about that
  9. Yes connecting to unraid by IPaddress works fine from 2 win 10 pc MY 2003 server can connect by name. Load smb config files from /etc/samba/smb.conf WARNING: The "null passwords" option is deprecated WARNING: The "syslog" option is deprecated WARNING: The "syslog only" option is deprecated Processing section "[flash]" Processing section "[disk1]" Processing section "[disk2]" Processing section "[disk4]" Processing section "[disk5]" Processing section "[disk6]" Processing section "[disk8]" Processing section "[disk9]" Processing section "[disk10]" Processing section "[disk11]" Processing section "[disk12]" Processing section "[cache]" Processing section "[MUSIC]" Processing section "[Movies]" Processing section "[My Music]" Processing section "[appdata]" Processing section "[backup]" Processing section "[download]" Processing section "[family-photo]" Processing section "[fanart]" Processing section "[other]" Processing section "[photos]" Processing section "[sagetv]" Processing section "[sagetv-one]" Processing section "[videos]" Loaded services file OK. Server role: ROLE_STANDALONE
  10. I saw others had added it for fix samba issues. It was not working before I added it and rebooted.
  11. The system worked perfect on 6.5.3 . I had more time today to troubleshoot. tower-diagnostics-20181013-1115.zip
  12. thank you for responding No it does not work. I tried both. network path not found. I can ping it though by name
  13. An update here. I can ping unraid by name 'tower' and get a response. I can connect to the server by ip address and open and share or directory. Still multiple PCs will not connect by name. either existing mapped drives or browser. I have tried local master on and off and no change. Ideas ?