Jump to content

bwnautilus

Members
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About bwnautilus

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 128GB Nemix DDR4-2666 ECC Unbuffered, Intel Xeon E2278G
  2. I posted this in the blog forum. In case it was missed I'm re-posting here. I updated the BOINC docker this morning and noticed it wasn't getting any new tasks. Reset the project and still no new tasks. Anyone else notice this? EDIT: my Windows 10 BOINC client is still getting new tasks. Looks like the Linux docker version is broken. EDIT2: Duh! Rosetta doesn't have any more tasks in the queue. Nevermind.
  3. I updated the BOINC docker and noticed it wasn't getting any new tasks. Reset the project and still no new tasks. Anyone else notice this?
  4. I saw the banner from limetech and installed boinc yesterday on my 2 Xeon Unraid servers. One interesting side note, on the bakerlab.org website you can see the Unraid hardware of the Unraid team members. Lots of CPU power we have as a group!
  5. Hi, Thanks for writing this excellent plugin. Question: If I run preclear on a disk on one Unraid server will it be recognized as cleared if I move it to another Unraid server? Assume that I never added it to the array on the first Unraid server. Thanks in advance.
  6. Sorry if I wasn't clear. The issue I'm having with the plugin is that the sensors tab is supposed to be showing a blue dot for those readings that are not present. It's showing a broken icon symbol in the status column. If you look at the page source it's referencing blue-on.png for any N/A reading. The file blue-on.png is not in the /usr/local/emhttp/plugins/dynamix/images/ directory. FYI I'm using 2 sticks of 32GB ram from NEMIX and their temperature is being read correctly in the picture I uploaded.
  7. Hi, Thanks so much for writing this IPMI plugin. I'm in the midst of building out my Unraid server on a Supermicro X11SCA-F motherboard and Xeon E-2278G CPU. The plugin seems to be missing blue-on.png in the readings tab. See screen capture below.
  8. I'm in the midst of building out my X11SCA-F Unraid server with a Xeon E-2278G. I've installed my LSI HBA card in the first PCIE slot. Here is a pic.
  9. @zspearmint ni hao! And welcome to the Unraid team.
  10. Upgraded from 6.8.1 to 6.8.2. No problems so far. Thank you!
  11. Cool, thanks for this. BTW, where did you buy the E-2278G? I can't find them anywhere.
  12. Too bad. I'm looking to upgrade but won't pull the trigger if this problem still exists.
  13. On a slightly different topic, has anyone tried 32GB ECC DIMMs on this MB? I know Supermicro will only work with certain brands. I'd like to max out the RAM to 128GB with a E-2278G (when these become available).