adambeck7

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About adambeck7

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

428 profile views
  1. I'm running a Zerotier container that allowed me to access the server just fine from outside the network but ever since I enabled MyServers it won't work any more, presumably because I don't have remote access enabled. I navigate to the zerotier ip and if I'm on the same network it opens just fine but once I leave the network it's broken. I've removed the MyServers plugin and restarted my server but it still wants to navigate to `myuid.unraid.net` when navigating to `http://myip`. How do I disable it completely?
  2. Look forward to listening! Just FYI your link for Overcast is dead. I was able to add by pasting the rss link into Overcast but you don't show up in their search either.
  3. Thanks so much! I was actually just watching the spaceinvaderone's setup video for bitwarden and realized I was barking up the wrong tree.
  4. I want to add it as a subdomain instead of just accessing it locally. For Nextcloud and Code-Server and others I've needed to edit the nginx config to add the subdomain there. Is there another way to do it?
  5. Is there any way to make the PhotoPrism deployable? It doesn't have the nginx or www folders most of my other containers have.
  6. Is CA down for anyone else? It was dragging late last night and this morning it just hangs completely. Everything else on the network and server seems to be running fine.
  7. This is probably a really stupid question but is there any way the Flutter Mod can build on an emulator or is just for web at this point?
  8. Please, don't just keep quoting people asking the same question. It's a saturday and might take some time to get an answer. Did you reboot your server? Can you post some logs from your jitsi containers to help narrow down what the issue could be?
  9. Solved. Thank you Matt Slavin in the youtube comments: Adding "include /config/nginx/ssl.conf;" right below the server_name in the jitsimeet.conf file fixed it for me.
  10. Thanks for this! It seems I'm having an issue w/ the jitsi conf file you provided. If I add it, it appears to load correctly but none of my subdomains work. Once I remove it, they're working again. _ () | | ___ _ __ | | / __| | | / \ | | \__ \ | | | () | |_| |___/ |_| \__/ Brought to you by linuxserver.io ------------------------------------- To support the app dev(s) visit: Let's Encrypt: https://letsencrypt.org/donate/ To support LSIO projects visit: https://www.linuxserver.io/donate/ ------------------------------------- GID/UID ------------------------------------- User uid: 99 U
  11. Yea I wasn't sure that'd work. Right above your comment aptalca said to do it this way: Click on open folder, delete everything in the bar and put a forward slash `/` in there, it will let you browser the entire container contents including other mapped folders
  12. Have you tried navigating to the directory and using code -r {filename}
  13. For me it was only the first time that took extra.
  14. `DOCKER_MODS` needs to be in Key. It should look like this