adambeck7

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by adambeck7

  1. I'm running a Zerotier container that allowed me to access the server just fine from outside the network but ever since I enabled MyServers it won't work any more, presumably because I don't have remote access enabled. I navigate to the zerotier ip and if I'm on the same network it opens just fine but once I leave the network it's broken. I've removed the MyServers plugin and restarted my server but it still wants to navigate to `myuid.unraid.net` when navigating to `http://myip`. How do I disable it completely?
  2. Look forward to listening! Just FYI your link for Overcast is dead. I was able to add by pasting the rss link into Overcast but you don't show up in their search either.
  3. Thanks so much! I was actually just watching the spaceinvaderone's setup video for bitwarden and realized I was barking up the wrong tree.
  4. I want to add it as a subdomain instead of just accessing it locally. For Nextcloud and Code-Server and others I've needed to edit the nginx config to add the subdomain there. Is there another way to do it?
  5. Is there any way to make the PhotoPrism deployable? It doesn't have the nginx or www folders most of my other containers have.
  6. Is CA down for anyone else? It was dragging late last night and this morning it just hangs completely. Everything else on the network and server seems to be running fine.
  7. This is probably a really stupid question but is there any way the Flutter Mod can build on an emulator or is just for web at this point?
  8. Please, don't just keep quoting people asking the same question. It's a saturday and might take some time to get an answer. Did you reboot your server? Can you post some logs from your jitsi containers to help narrow down what the issue could be?
  9. Solved. Thank you Matt Slavin in the youtube comments: Adding "include /config/nginx/ssl.conf;" right below the server_name in the jitsimeet.conf file fixed it for me.
  10. Thanks for this! It seems I'm having an issue w/ the jitsi conf file you provided. If I add it, it appears to load correctly but none of my subdomains work. Once I remove it, they're working again. _ () | | ___ _ __ | | / __| | | / \ | | \__ \ | | | () | |_| |___/ |_| \__/ Brought to you by linuxserver.io ------------------------------------- To support the app dev(s) visit: Let's Encrypt: https://letsencrypt.org/donate/ To support LSIO projects visit: https://www.linuxserver.io/donate/ ------------------------------------- GID/UID ------------------------------------- User uid: 99 User gid: 100 ------------------------------------- [cont-init.d] 10-adduser: exited 0. [cont-init.d] 20-config: executing... [cont-init.d] 20-config: exited 0. [cont-init.d] 30-keygen: executing... using keys found in /config/keys [cont-init.d] 30-keygen: exited 0. [cont-init.d] 50-config: executing... [cont-init.d] 20-config: exited 0. [cont-init.d] 30-keygen: executing... using keys found in /config/keys [cont-init.d] 30-keygen: exited 0. [cont-init.d] 50-config: executing... Variables set: PUID=99 PGID=100 TZ=America/Denver URL=domain SUBDOMAINS=server,nextcloud,climadb,meet,jitsi EXTRA_DOMAINS= ONLY_SUBDOMAINS=true DHLEVEL=2048 VALIDATION=http DNSPLUGIN= EMAIL=email STAGING= 2048 bit DH parameters present SUBDOMAINS entered, processing SUBDOMAINS entered, processing Only subdomains, no URL in cert Sub-domains processed are: -d server.domain -d nextcloud.domain -d climadb.domain -d meet.domain -d jitsi.domain E-mail address entered: email http validation is selected Certificate exists; parameters unchanged; starting nginx [cont-init.d] 50-config: exited 0. [cont-init.d] 60-renew: executing... The cert does not expire within the next day. Letting the cron script handle the renewal attempts overnight (2:08am). [cont-init.d] 60-renew: exited 0. [cont-init.d] 99-custom-files: executing... [custom-init] no custom files found exiting... [cont-init.d] 99-custom-files: exited 0. [cont-init.d] done. [services.d] starting services [services.d] done. Server ready Server ready nginx: [emerg] no "ssl_certificate" is defined for the "listen ... ssl" directive in /config/nginx/proxy-confs/jitsimeet.subdomain.conf:3 nginx: [emerg] no "ssl_certificate" is defined for the "listen ... ssl" directive in /config/nginx/proxy-confs/jitsimeet.subdomain.conf:3 nginx: [emerg] no "ssl_certificate" is defined for the "listen ... ssl" directive in /config/nginx/proxy-confs/jitsimeet.subdomain.conf:3 nginx: [emerg] no "ssl_certificate" is defined for the "listen ... ssl" directive in /config/nginx/proxy-confs/jitsimeet.subdomain.conf:3 nginx: [emerg] no "ssl_certificate" is defined for the "listen ... ssl" directive in /config/nginx/proxy-confs/jitsimeet.subdomain.conf:3
  11. Yea I wasn't sure that'd work. Right above your comment aptalca said to do it this way: Click on open folder, delete everything in the bar and put a forward slash `/` in there, it will let you browser the entire container contents including other mapped folders
  12. Have you tried navigating to the directory and using code -r {filename}
  13. For me it was only the first time that took extra.
  14. `DOCKER_MODS` needs to be in Key. It should look like this
  15. Error: listen EADDRNOTAVAIL: address not available 192.168.1.200:3001 at Server.setupListenHandle [as _listen2] (net.js:1292:21) at listenInCluster (net.js:1357:12) at doListen (net.js:1496:7) at processTicksAndRejections (internal/process/task_queues.js:85:21) Emitted 'error' event on Server instance at: at emitErrorNT (net.js:1336:8) at processTicksAndRejections (internal/process/task_queues.js:84:21) { code: 'EADDRNOTAVAIL', errno: 'EADDRNOTAVAIL', syscall: 'listen', address: '192.168.1.200', port: 3001 } Not code-server related, but any idea why it would be saying the address isn't available? I tried a few different ports I know are open but it doesn't like any of them so I'm assuming it's having an issue w/ the ip not the port. No matter which IP on my local network it crashes saying the address isn't available. Thanks for all your help!
  16. Sorry, not sure exactly what you mean by this second part. Here's what my port mapping looks like.
  17. Sorry about that. Yea, code-server container is running on my server, just locally, at http://192.168.1.200:8443/. Inside the code-server terminal I navigate to my workspace folder and run my start script for my web app and it says Server listening on http://localhost:3001 but when I navigate there it's not working. Not sure how exactly to access it.
  18. Alright, next stupid question. My project is running on a web server at localhost:port. How do I access that? Could i set up ngrok on unraid somehow?
  19. I was connecting from my macbook via smb. I was able to drop them in the code-server folder then move them into the .ssh folder from the terminal. Thanks!
  20. Got this setup but I can't drop my SSH key in the .ssh folder. It's grayed out. When I check permissions it says I have read/write but when I try to drop it in, it just doesn't go. Doesn't say I don't have permissions, just doesn't do anything. Thanks for all your hard work!
  21. Changing `/boot/config/network.cfg` to `/boot/config/network.cfg.bak` on the flash drive worked for me.
  22. I just setup catalina and it worked fine. Getting screwed up video w/ VNC after I upped it to 6 cores though...
  23. Thank you! I had the same issue and your fix worked.