Kash76

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kash76's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

4

Reputation

  1. I have also been having some issues. It's running again for me now but a couple of weeks ago I could only get it to run with the VPN off or oddly with debug logging enabled?! It's working now but only after a restart from last week - seems like it's gotten flaky
  2. Mine are still going Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  3. Thanks. What version of unRAID are you on? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  4. Thank you all for your help. I went and bought everything yesterday and got it all set up, super easy. This thing is a beast! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  5. Are you all running the beta BIOS? I just setup my upgraded server and do not have the temp reading even after updating the most current non-beta. Thanks!
  6. I use Roku units so I don’t have to transcode today. I think my concern lies in the 4K ATSC 3.0 capabilities that my new HD homerun has and not knowing if I can play those streams native. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  7. Thanks so much for the response. Thoughts on using the $35 card for the sake of having video for setting up? It shouldn’t cause any issues right? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  8. Hey all, I'm looking to upgrade from my old AMD 8350 which has onboard video to a AMD 3900XT which does not have onboard video. I understand that only the Intel chips are currently supported for offloading video transcoding for things containers such as Plex. My questions 1. Can I successfully transcode video for Plex using the 3900x? 2. Are there any limitations to running headless or running something simple like this - https://www.microcenter.com/product/462020/visiontek-radeon-hd-5450-low-profile-passive-cooled-1gb-ddr3-pcie-21-graphics-card 3. Is there any value to getting something like a 8GB RX 580? I run many dockers including NextCloud, Plex, and others. I only run a single Windows VM but not for gaming. Thanks for any help you can offer!
  9. Well this is embarrassing. I had the http and https ports for LetsEncrypt crossed. Thanks for the support and sorry for the bother!!
  10. Thank you! Making progress, did that and am now getting "ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR" in Chrome and "SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG" in Firefox. I usually do not have issues like this but am having a hell of a time troubleshooting this. Nothing in my error log, access log has entries like this... 10.x.x.x - - [27/Nov/2019:12:15:12 -0600] "\x16\x03\x01\x01.\x01\x00\x01*\x04\x03H\xC4z\xDE\x0B(\xF8\x9E-\x88\xD0l0\x8EC\xC9\x14\xBD\xC2\xD0\xFEq{\xE8\x07H\x9EX\xFDs\xF6D\x00\x00\x88\xC00\xC0,\xC0(\xC0$\xC0\x14\xC0" 400 157 "-" "-"
  11. Thanks much for the response. I changed it back to this and am still getting 522 errors on network and 523 off network server { listen 443 ssl; listen [::]:443 ssl; server_name cloud.*; include /config/nginx/ssl.conf; client_max_body_size 0; location / { include /config/nginx/proxy.conf; resolver 127.0.0.11 valid=30s; set $upstream_nextcloud nextcloud; proxy_max_temp_file_size 2048m; proxy_pass https://$upstream_nextcloud:443; } }
  12. Hey everyone, I had to change DNS configurations recently due to port 80 being blocked and I'm having a heck of a time since moving to Cloudflare and trying to use DNS authentication. I have tried many things and am getting 522 errors from Cloudflare and am hoping that you can help me. I most recently started over with the letsencrypt container, here is my configs.... Log file output Variables set: PUID=99 PGID=100 TZ=America/Chicago URL=xxx.net SUBDOMAINS=cloud EXTRA_DOMAINS= ONLY_SUBDOMAINS=false DHLEVEL=2048 VALIDATION=dns DNSPLUGIN=cloudflare EMAIL=support@xxx.com STAGING= 2048 bit DH parameters present SUBDOMAINS entered, processing SUBDOMAINS entered, processing Sub-domains processed are: -d cloud.xxx.net E-mail address entered: support@xxx.com dns validation via cloudflare plugin is selected Certificate exists; parameters unchanged; starting nginx [cont-init.d] 50-config: exited 0. [cont-init.d] 99-custom-files: executing... [custom-init] no custom files found exiting... [cont-init.d] 99-custom-files: exited 0. [cont-init.d] done. [services.d] starting services [services.d] done. nginx: [alert] detected a LuaJIT version which is not OpenResty's; many optimizations will be disabled and performance will be compromised (see https://github.com/openresty/luajit2 for OpenResty's LuaJIT or, even better, consider using the OpenResty releases from https://openresty.org/en/download.html) Server ready My Cloudflare.ini is set okay based on the cert being setup - skipping that Proxy config for nextcloud (also the name in my docker settings: server { listen 443 ssl; listen [::]:443 ssl; server_name cloud.*; include /config/nginx/ssl.conf; client_max_body_size 0; location / { include /config/nginx/proxy.conf; resolver 127.0.0.11 valid=30s; set $upstream_nextcloud nextcloud; proxy_max_temp_file_size 2048m; proxy_pass https://$upstream_nextcloud:8000; } } Nextcloud and Letsencrypt Docker configs are attached. Unraid web interface runs on another port so I do actually use 443 for Letsencrypt My Cloudflare settings are also attached. I'm not sure if my subdomains should be proxied or not and what my SSL setting should be. Thanks for any help you can offer!
  13. Happy birthday! I love my unRAID server because it had heavily reduced the dependency on public cloud services for myself and my family. Oh, and the community rocks! Thanks much!
  14. I purchased two of these drives and am getting the same error. Can someone please help me, where do we disable this warning?
  15. I've had the same issue and have not gotten past it. This makes for erratic behavior in the GUI.